Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fond de investitii european de 100 milioane Euro pentru startup-uri industriale

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii european de 100 milioane Euro pentru startup-uri industriale

Startup-urile europene care activeaza in industrie vor putea obtine finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, constituit in Germania. continuă pe Hotnews

DigiSport: Lovitura de 250 de milioane de euro pentru Ion Tiriac

Ion Tiriac poate da o noua lovitura. Miliardarul roman se afla in negocieri pentru a ceda licenta turneului de la Madrid, pentru care ar primi 250 de milioane de euro.

Finantare europeana in valoare de 1,5 milioane de euro pentru trei licee de pe malul Borcei

Trei licee din Calarasi, Liceul Pedagogic Stefan Banulescu, Colegiul Economic si Colegiul National Barbu Stirbei, au aplicat, acum trei ani, pentru o finantare europeana transfrontaliera pentru granita Romania-Bulgaria, aducand astfel in municipiul Calarasi 1,5 milioane de euro pentru realizarea unei platforme on-line de conectare a liceelor implicate in proiect, achizitie de echipamente IT, mobilier, table inteligente.

Brandul Thomas Cook a fost cumparat de chinezi cu 12,7 milioane euro

Brandul agentiei de turism Thomas Cook, intrata in faliment in luna septembrie, a fost achizitionat de agentia de turism Club Med, detinuta de compania chineza Fosun, pentru 11 milioane lire sterline 12,7 milioane euro), potrivit BBC.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 515 milioane euro in octombrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 octombrie, de 34,908 miliarde euro, cu 515 milioane euro mai mici decat in 30 septembrie.

Hagag Development Europe investeste 200 milioane euro in Bucuresti

Hagag Development Europe dezvolta, in Bucuresti, proiecte in valoare de 200 milioane euro. Compania este un dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in tara noastra, fiind implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte localizate in zone premium din Capitala. Actionarii si echipa locala de management detin o vasta experienta in sectorul imobiliar, fiind implicati in achizitionarea de proprietati, aprobarea planificarii, constructia si livrarea de proiecte rezidentiale si comerciale de referinta, in ultimii 16 ani, in Israel si Romania.

Compania de servicii postale Austrian Post, obligata sa plateasca o amenda de 18 mil de euro pentru vanzarea datelor personale ale clientilor

Compania Austrian Post este obligata sa plateasca 18 milioane de euro pentru vanzarea de date legate de presupusele inclinatii politice ale clientilor. Serviciul postal a anuntat ca va contesta decizia, scrie DW.

Finantare de 115.000 Euro pentru startup-uri IT, intr-un accelerator de afaceri

Startup-urile IT din intreaga lume, inclusiv din Romania, cu afaceri pe tehnologii destinate domeniului imobiliar proptech), se pot inscrie online la un program de mentorat si finantare la care pot obtine investitii de maximum 100. 000 de lire sterline circa 115. 000 de euro) per firma.

CFR a desemnat castigatoarea licitatiei pentru modernizarea a 28 km dintre Brasov si Sighisoara, contract de peste 570 milioane euro

CFR SA a finalizat si emis raportul de reevaluare a ofertelor depuse la procedura de licitatie publica pentru modernizarea infrastructurii si suprastructurii feroviare pe subsectiunea 2 Apata - Cata, aflata pe sectiunea Brasov - Sighisoara, castigatoare fiind desemnata oferta depusa de Asocierea RailWorks. Sectiunea este complicata si prevede si trei tuneluri, inclusiv unul de aproape 8 km. Linia Brasov - Sighisoara are disperata nevoie de reabilitare, dar va mai dura mult pana se va vedea ceva.

IN VALOARE DE 50-60 MILIOANE EURO Blue Air tinteste listarea unor obligatiuni la BVB

Compania aeriana Blue Air a anuntat ca vrea sa emita si sa listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB) obligatiuni in vloare de 50-60 de milioane de euro, operatiune care are ca eventula perioada de demarare toamna anului viitor, a anuntat, ieri, conducerea companiei, in cadrul unei intalniri restranse cu presa.

AC Milan, nou record negativ - A avut pierderi de 145,9 milioane de euro in 2018

Clubul italian de fotbal AC Milan, care mult timp a apartinut magnatului media si telecomunicatiilor Silvio Berlusconi, a inregistrat o pierdere record de 145,9 milioane euro in 2018, conform bilantului aprobat luni de adunarea generala a clubului, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )