Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fond de 1 miliard dolari pentru startup-uri IT, lansat de un investitor al Facebook, Instagram, LinkedIn

Hotnews Hotnews,
 Fond de 1 miliard dolari pentru startup-uri IT, lansat de un investitor al Facebook, Instagram, LinkedIn

Compania americana de investitii Greylock Partners, unul dintre primii investitori in companii ca Facebook, Instagram, LinkedIn, Airbnb, Dropbox si Coinbase, a lansat un nou fond de investitii, de 1 miliard de dolari, pentru finantarea unor startup-uri IT. continuă pe Hotnews

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: Probleme frecvente si solutii la preinregistrarea aplicantilor

Miercuri a ajuns in ziua a doua faza de preinregistrare a aplicantilor pentru constituirea de profil de utilizator in sistemul electronic de inscriere la fondurile europene de 1 miliard de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale individuale, o serie de aplicanti confruntandu-se cu unele probleme, pentru care autoritatile enumera cateva solutii.

Fonduri europene de aproape 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG: S-a anuntat adresa web la care se va aplica. Cand incepe inscrierea. Descarca proiectele de proceduri

Statul a anuntat adresa web la care urmeaza sa se deschida sistemul informatic prin care firmele mici si mijlocii, persoanele fizice autorizate si alti beneficiari vor putea sa se inscrie pentru a cere fondurile europene de aproape 1 miliard de euro pentru relansare economica. inscrierea se va face in 2 etape.

Tranzactie imensa pe piata IT: 40 miliarde dolari pentru un producator britanic de microprocesoare

O tranzactie imensa are loc pe piata IT mondiala: americanii de la Nvidia au anuntat, luni, ca achizitioneaza producatorul de microprocesoare britanic Arm, cu 40 de miliarde de dolari, in bani si actiuni, sub anumite conditii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )