Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: Probleme frecvente si solutii la preinregistrarea aplicantilor

Hotnews Hotnews,
 Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: Probleme frecvente si solutii la preinregistrarea aplicantilor

Miercuri a ajuns in ziua a doua faza de preinregistrare a aplicantilor pentru constituirea de profil de utilizator in sistemul electronic de inscriere la fondurile europene de 1 miliard de euro pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale individuale, o serie de aplicanti confruntandu-se cu unele probleme, pentru care autoritatile enumera cateva solutii. continuă pe Hotnews

Fonduri europene de aproape 1 miliard euro pentru IMM, PFA, ONG: S-a anuntat adresa web la care se va aplica. Cand incepe inscrierea. Descarca proiectele de proceduri

Statul a anuntat adresa web la care urmeaza sa se deschida sistemul informatic prin care firmele mici si mijlocii, persoanele fizice autorizate si alti beneficiari vor putea sa se inscrie pentru a cere fondurile europene de aproape 1 miliard de euro pentru relansare economica. inscrierea se va face in 2 etape.

Platforma de inscriere la ajutoarele de 1 miliard Euro este operationala. Ghid de preinregistrare

Platforma online prin care IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile si cabinetele medicale individuale vor putea cere fondurile europene de cate 2. 000 de euro, ca ajutoare de stat pentru iesirea din criza, este disponibila de marti dimineata.

Granturi de un miliard de euro pentru firme: platforma este LIVE. Cum poti obtine banii

Platforma unde se pot inscrie firmele care doresc sa obtina granturi in valoare totala de un miliard de euro a devenit operationala marti, 15 septembrie, de la ora 10:00, a anuntat Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

MAE: Romania a acordat 100.000 de euro pentru sprijinirea societatii civile si a presei independente din Belarus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transferat, marti, din bugetul pentru asistenta pentru dezvoltare si asistenta umanitara pentru anul 2020, gestionat de MAE si Agentia de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare RoAid), o contributie financiara voluntara in valoare de 100. 000 de euro pentru sustinerea societatii civile si a presei independente din Belarus.

Platforma de inscriere la ajutoarele de 1 miliard de euro este operationala. Ghidul de preinregistrare

Platforma online prin care IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile si cabinetele medicale individuale vor putea cere fondurile europene de cate 2. 000 de euro, ca ajutoare de stat pentru iesirea din criza, este disponibila de marti dimineata.

Normele IMM Leasing in Monitorul Oficial: Achizitii de echipamente, utilaje, microbuze noi si second hand pentru firme, PFA, fermieri. Dobanda maxima

Firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile individuale II), fermieri organizati in societati agricole vor putea achizitiona echipamente, utilaje si vehicule comerciale noi si second hand, in leasing, cu garantii de stat si dobanzi subventionate partial, conform nromelor de aplicare ale noului program IMM Leasing, publicate marti in Monitorul Oficial.

Schema privind 2.000 euro pentru societatile fara salariati si termenul pentru depunerea cererii - Adrian Benta

Prin OUG nr. 1302020, a fost aprobata suma de aproximativ 1 miliard de euro proveniti din fonduri europene, pentru ajutarea IMM urilor, aminteste consultantul Adrian Benta, avand in vedere ca recent s-a publicat schema in Monitorul oficial.

Fond de 1 miliard dolari pentru startup-uri IT, lansat de un investitor al Facebook, Instagram, LinkedIn

Compania americana de investitii Greylock Partners, unul dintre primii investitori in companii ca Facebook, Instagram, LinkedIn, Airbnb, Dropbox si Coinbase, a lansat un nou fond de investitii, de 1 miliard de dolari, pentru finantarea unor startup-uri IT.

Noi finantari de 55 milioane euro, pentru startup-uri europene de tehnologii medicale

Startup-urile europene de tehnologii in domeniul sanatatii health tech) vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un fond de investitii de 55 de milioane de euro lansat recent.

5 startup-uri au primit finantari totale de 100.000 Euro pentru solutii dedicate imbunatatirii vietii copiilor

5 startup-uri au primit finantare de 100. 000 de euro la Finala Innovators for Children 2020, program pentru accelerarea solutiilor dedicate imbunatatirii vietii copiilor si adolescentilor din Romania. Iata cu ce idei de proiecte au venit castigatorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )