Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fondatorul Globalworth a iesit din actionariatul companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondatorul Globalworth a iesit din actionariatul companiei

Globalworth a finalizat constructia celui de-al treilea turn al complexului Globalworth Campus din Bucuresti Omul de afaceri grec si fondatorul Globalworth, Ioannis Papalekas care ocupa in prezent functia de CEO al companiei), si-a vandut participatia indirecta pe care o detinea in companie catre CPI Property Group SA CPIPG), conform unui anunt publicat ieri pe site-ul London Stock Exchange LSE). continuă pe Ziarul Bursa

Fratii Paval detin 17% din Vrancart

Fondurile administrate de Allianz - Tiriac Pensii Private si NN Group au iesit din actionariatul companiei Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, detin 17,08% din producatorul de hartie, carton si ambalaje Vrancart VNC) dupa ce, la mijlocul saptamanii trecute, au achizitionat prin Paval Holding un pachet de aproape 17% din companie, reiese din raportul emitentului din Adjud remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Marea Britanie a iesit din Uniunea Europeana. Sarbatoare la Londra cu ocazia iesirii din UE. Miting pro-UE la Edinburgh (FOTO, VIDEO)

Sambata, la ora 1:00 ora Romaniei),s-a produs Brexitul, Marea Britanie iesind din Uniunea Europeana, prima data cand un stat-membru a parasit Uniunea Europeana. in momentul de fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )