Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul de investitii KKR cumpara o firma IT: Cea mai mare tranzactie a sa de dupa criza financiara

Hotnews Hotnews,
 Fondul de investitii KKR cumpara o firma IT: Cea mai mare tranzactie a sa de dupa criza financiara

Fondul de investitii KKR a cumparat compania americana de software BMC, intr-o tranzactie evaluata de surse la 8,5 miliarde de dolari, incluzand datoriile, cea mai mare preluare realizata de KKR dupa criza financiara din 2008. continuă pe Hotnews

Cea mai tanara bunica DIN LUME este din Romania. Ce varsta are femeia...

Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei, sustin specialistii. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Cea mai tanara bunica din lume este din Romania. La 23 de ani are deja nepoti

Specialistii sustin ca Romania se afla pe primul loc in lume cu cea mai tanara bunica, iar motivul care a dus la acest fenomen este lipsa mijloacelor de educatiei. Suntem pe primul loc avand cea mai.

Reactia Moscovei la anuntul ca Arkadii Babcenko este viu: E cea mai buna stire

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova, Maria Zaharova, a declarat ca informatia ca jurnalistul rus Arkadii Babcenko este viu este cea mai buna stire. Oficialul rus a subliniat ca aceasta istorie contine elemente de propaganda.

Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna se gasesc de multe ori n spatiul politic

Klaus Iohannis a spus miercuri, dupa deschiderea Bookfest, ca cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna, limba romana, se gasesc de multe ori in spatiul politic si este foarte regretabil.

Udrea si-a vandut discret actiunile la cea mai importanta afacere pe care o avea in Romania. Megabusiness-ul in care a fost asociata cu un fost sef CFR

Aflata in Costa Rica, unde a declarat ca s-a gandit sa isi deschida o afacere cu fructe exotice, Elena Udrea a iesit din cea mai importanta afacere a sa din Romania. Exit-ul a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani, partile sociale ale Elenei Udrea fiind preluate de catre unul dintre asociati.

Elena Udrea si-a vandut discret actiunile la cea mai importanta afacere pe care o avea in Romania. Megabusiness-ul in care a fost asociata cu un fost sef CFR

Aflata in Costa Rica, unde a declarat ca s-a gandit sa isi deschida o afacere cu fructe exotice, Elena Udrea a iesit din cea mai importanta afacere a sa din Romania. Exit-ul a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani, partile sociale ale Elenei Udrea fiind preluate de catre unul dintre asociati.

Business report:Adevarul despre scumpirea carburantilor; Romnii, cea mai mica proportie de rau-platnici din UE la credite ipotecare si chirii

Insolventa ELCEN, afacere dubioasa. Insolventa Electrocentrale Bucuresti ELCEN), producatorul de agent termic pentru Capitala, ramane sub. Muncitorii cehi castiga razboiul cu salariile reduse, in cea mai stabila economie din UE. Potrivit lui Josef Stredula, presedintele celei mai mari confederatii sindicale din Cehia, situatia va mai dura cativa.

Unde duce lipsa educatiei sexuale. Romania are cea mai tanara bunica din lume: o tanara de 23 de ani, care a devenit mama la 12 ani

Romania are cea mai tanara bunica din lume: o tanara de 23 de ani, care a nascut la 12 ani. Afirmatia a fost facuta, marti, de medicul Valeria Herdea, presedintele Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie AREPMF).

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

VIDEO REPORTAJ Cum arata cel mai puternic laser din lume si cea mai sofisticata cladire din cercetarea cu lasere

Camera experimentala de 10 PW de la Magurele este un buncar cu pereti si usi groase de peste 2 metri, din beton greu. Asta ca sa opreasca radiatia care se va produce aici in experimentele de fizica nucleara cu laser, unde cercetatorii asteapta reactii cum se intampla in explozii stelare, pentru ca o directie de cercetare de la ELI-NP este formarea elementelor grele, cum sunt aurul, platina, uraniul. * Vezi in video reportaj cum arata camera de control laser care saptamana trecuta a inregistrat cea mai mare putere din Europa, 3 PW, sistemul de amortizoare care asigura stabilitatea si la un cutremur de 8 grade si vedeti cu cata usurinta transforma oamenii de stiinta teorii dintre cele mai savante si tehnologie de ultima ora intr-o poveste pe intelesul tuturor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )