Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna se gasesc de multe ori n spatiul politic

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna se gasesc de multe ori n spatiul politic

Klaus Iohannis a spus miercuri, dupa deschiderea Bookfest, ca cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna, limba romana, se gasesc de multe ori in spatiul politic si este foarte regretabil. continuă pe Hotnews

Fondul de investitii KKR cumpara o firma IT: Cea mai mare tranzactie a sa de dupa criza financiara

Fondul de investitii KKR a cumparat compania americana de software BMC, intr-o tranzactie evaluata de surse la 8,5 miliarde de dolari, incluzand datoriile, cea mai mare preluare realizata de KKR dupa criza financiara din 2008.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Klaus Iohannis, critici pentru cei care folosesc gresit limba romana: Este regretabil!

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la deschiderea targului de carte Bookfest despre educatia din Romania si i-a criticat pe guvernanti pentru faptul ca schimba foarte des legea educatiei. Vedem cu.

Klaus Iohannis, critici pentru cei care folosesc gresit limba romana: Este regretabil! (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la deschiderea targului de carte Bookfest despre educatia din Romania si i-a criticat pe guvernanti pentru faptul ca schimba foarte des legea educatiei. Vedem cu.

Soferi vitezomani, amendati de politisti. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au sanctionat, in ultima saptamana, 133 de soferi care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la ora.

Rusalii 2018. Urmeaza cea mai mare vacanta, pregatita pentru multi angajati! Vom avea 9 zile libere?

Ziua de Rusalii in calendarul ortodox pica duminica, 27 mai, iar luni, 28 mai, este liber legal. in aceeasi saptamana, vineri, romanii au din nou liber pentru ziua de 1 iunie. Romanii ar putea avea o vac.

Cate ore munceste un roman pe an, comparativ cu ceilalti europeni: Care este cea mai muncitoare tara din lume

Romanii muncesc mai putin in prezent fata de anul 2009, in cele mai multe sectoare economice. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, in medie, un roman munceste 2000 de ore pe an, informeaza Ho.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL! Ce dispozitiv OBLIGATORIU trebuie sa isi puna pe autoturism cei care doresc sa mai circule in acest an

Mai multe state europene iau in calcul impunerea unor restrictii pentru masinile diesel, iar multa lume anunta chiar disparitia in viitor a acestora. Sfarsitul motorului diesel va fi evitat, insa,.

Klaus Iohannis a dezvaluit care este ultima carte pe care a citit-o: Volumul, printre recomandarile lui Bill Gates si Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la deschiderea celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. Cu aceasta ocazie, seful statului a dezvaluit ca ultima carte pe.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru traseistii din Parlament: Viciaza politica romaneasca! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce, in ultimele zile, mai multi politicieni au trecut de la un partid la altul. Seful statului ii critica pe cei care practica traseismul politic si sust.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )