Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fondul Proprietatea, despre Ordonanta 114: Exista posibilitatea de a ne adresa Curtii Europene de Justitie

Adevărul Adevărul,
Fondul Proprietatea, despre Ordonanta 114: Exista posibilitatea de a ne adresa Curtii Europene de Justitie

Reprezentantii Fondului Proprietatea sustin ca vor sa previna implementarea Ordonantei 114, dar exista si posibilitatea ca Fondul sa se adreseze Curtii Europene de Justitie. continuă pe Adevărul

Fondul Proprietatea vrea sa dea in judecata statul pentru OUG 114

Reprezentantii Fondul Proprietatea FP) ar putea ataca in instanta OUG 114/2018 Ordonanta Taxelor) avand in vedere ca implementarea acesteia ar discrimina producatorii de energie electrica prin modalitatea diferita de taxare introdusa.

Guvernul mai repara o greseala din Ordonanta 114: extinde domeniile in care se pot angaja zilieri

Ordonanta 114 a restrans la 4 numarul total al domeniilor in care se puteau folosi zilieri. Acum Guvernul recunoaste ca a gresit si, printr-un proiect de ordonanta de ugenta al Ministerului Tineretului si Sportului, propune extiderea domeniilor in care se folosi zilieri. De asemenea, zilierii vor fi asigurati in sistemul de sanatate si de pensii.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MARTIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Cu o crestere de 1,74%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 martie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri cu un parcurs pozitiv din cadrul emitentilor care compun indicele BET-FI, respectiv cele cinci SIF-uri la care se adauga FP, cos de actiuni care, in perioada mentionata, a marcat o retragere marginala de 0,05%.

JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA): incercam sa prevenim implementarea OUG 114

Primul obiectiv al Fondului Proprietatea il constituie prevenirea implementarii OUG 114, din cauza prejudiciilor financiare aduse societatilor, dar exista si posibilitatea ca Fondul sa se adreseze Curtii Europene de Justitie, a declarat joi Johan Meyer, manager de portofoliu al Fondului Proprietatea si CEO al Franklin Templeton Investments Sucursala Bucuresti .

Isarescu ironizeaza modul in care Guvernul a dres Ordonanta 114: O haina croita gresit, cu greu o faci sa o arate bine

Guvernatorul Mugur Isarescu se arata usurat de faptul ca taxa bancara a fost rupta de ROBOR, dar spune ca exista spatiu de imbunatatiri. El a avut si cateva replici mai acide la adresa Ordonantei 114, dar si unele ironice la modificarile aduse acesteia.

Fondul Proprietatea ia in calcul atacarea OUG 114 la Curtea Europeana de Justitie, dupa ce epuizeaza toate caile legale

Companiile din portofoliul Fondului Proprietatea FP) vor avea de suferit din punct de vedere financiar, din cauza OUG 114/2018, astfel ca se iau in considerare diverse cai legale de evitare a impactului negativ, reiese din declaratiile lui Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de portofoliu FP. in ultima instanta, ar putea apela la Curtea Europeana de Justitie.

Si Vodafone scumpeste abonamentele, dupa Ordonanta 114. Mesajul primit de clienti

Vodafone este cea de-a patra mare companie telecom care anunta ca scumpeste abonamentele, in urma Ordonantei 114, dupa RCSRDS, Telekom si UPC.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

UPDATE Ministrul Justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei au discutat despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a discutat, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )