Libnet.ro
UNICEF

05:00

JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA): incercam sa prevenim implementarea OUG 114

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JOHAN MEYER (FONDUL PROPRIETATEA): incercam sa prevenim implementarea OUG 114

Primul obiectiv al Fondului Proprietatea il constituie prevenirea implementarii OUG 114, din cauza prejudiciilor financiare aduse societatilor, dar exista si posibilitatea ca Fondul sa se adreseze Curtii Europene de Justitie, a declarat joi Johan Meyer, manager de portofoliu al Fondului Proprietatea si CEO al Franklin Templeton Investments Sucursala Bucuresti . continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea ia in calcul atacarea OUG 114 la Curtea Europeana de Justitie, dupa ce epuizeaza toate caile legale

Companiile din portofoliul Fondului Proprietatea FP) vor avea de suferit din punct de vedere financiar, din cauza OUG 114/2018, astfel ca se iau in considerare diverse cai legale de evitare a impactului negativ, reiese din declaratiile lui Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de portofoliu FP. in ultima instanta, ar putea apela la Curtea Europeana de Justitie.

JOHAN MEYER, MANAGER DE PORTOFOLIU FP: Fara listari importante BVB nu va promova la statutul de piata emergenta

Promovarea Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta va ramane la stadiul de dorinta daca nu vor avea loc listari importante, in perioada urmatoare, a declarat ieri Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments and Manager de portofoliu Fondul Proprietatea, in cadrul unei conferinte pe tema guvernantei corporative.

Fondul Proprietatea vrea sa dea in judecata statul pentru OUG 114

Reprezentantii Fondul Proprietatea FP) ar putea ataca in instanta OUG 114/2018 Ordonanta Taxelor) avand in vedere ca implementarea acesteia ar discrimina producatorii de energie electrica prin modalitatea diferita de taxare introdusa.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 MARTIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Cu o crestere de 1,74%, in raport cu moneda euro, in intervalul 22 - 29 martie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta singurele titluri cu un parcurs pozitiv din cadrul emitentilor care compun indicele BET-FI, respectiv cele cinci SIF-uri la care se adauga FP, cos de actiuni care, in perioada mentionata, a marcat o retragere marginala de 0,05%.

Fondul Proprietatea, despre Ordonanta 114: Exista posibilitatea de a ne adresa Curtii Europene de Justitie

Reprezentantii Fondului Proprietatea sustin ca vor sa previna implementarea Ordonantei 114, dar exista si posibilitatea ca Fondul sa se adreseze Curtii Europene de Justitie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )