Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

Victor Ponta, despre vizita lui Aleksandar Vucic la Bucuresti: Cel mai mare interes al Romaniei este ca Serbia sa intre in Uniunea Europeana cat mai curand (VIDEO)

Victor Ponta a comentat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre vizita presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, la Bucuresti. Fostul premier a subliniat ca pentru Romania ar conta.

in acest loc, gainile au parte de cel mai mare rasfat: Mananca somon la gratar si friptura

Noul trend in Silicon Valley este cresterea gainilor, dar nu a oricaror gaini, ci doar a celor de rasa, pentru care bogatii platesc zeci de mii de dolari pentru ingrijire, consultanta si mancarea.

Hidroelectrica: Profit brut de 1,6 miliarde de lei, cel mai mare din istoria companiei

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, .

Italia se pregateste de blocaj politic, nimeni au a castigat decisiv alegerile. Alianta lui Berlusconi a obtinut cele mai multe voturi, dar Miscarea 5 Stele a devenit cel mai mare partid

Italia se pregateste pentru o perioada prelungita de instabilitate politica dupa ce alegatorii au votat pentru un parlament divizat in alegerile de duminica, respingand partidele traditionale si optand in numar record pentru formatiuni anti-sistem si de extrema dreapta, noteaza Reuters.

Italia se pregateste de blocaj politic, nimeni nu a castigat decisiv alegerile. Alianta lui Berlusconi a obtinut cele mai multe voturi, dar Miscarea 5 Stele a devenit cel mai mare partid

Italia se pregateste pentru o perioada prelungita de instabilitate politica dupa ce alegatorii au votat pentru un parlament divizat in alegerile de duminica, respingand partidele traditionale si optand in numar record pentru formatiuni anti-sistem si de extrema dreapta, noteaza Reuters.

Consulul onorific al Angliei la Cluj, despre relatiile romano-britanice de dupa Brexit: Cel mai mare ambasador al Transilvaniei va fi urmatorul nostru Rege

Cluj-Napoca este singurul oras din Romania care are, de marti, 6 martie, un consul onorific al Marii Britanii. Dupa anuntarea Brexit-ului a existat mai mult interes din partea companiilor britanice care vor sa investeasca aici, spune, intr-un interviu, consulul onorific Shajjad Hadier Rizvi, cunoscut pentru activitatea sa caritabila, dar si pentru consultanta pe care o da companiilor britanice care vor sa investeasca in Romania.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla a fost gasit si are o varsta impresionanta

O familie din Australia a descoperit cel mai vechi mesaj trimis intr-o sticla, in timp ce se plimba pe o plaja din vestul tarii. Sticla cu cel mai vechi mesaj a fost gasita dupa aproximativ 132 de ani de la aruncarea acesteia in mare. Stiu, suna ca poveste care duce intr-un basm, dar nu-i chiar [].

Oscar 2018: castigatorul categoriei Cel mai bun regizor

Oscar 2018 si-a anuntat castigatorii si unul dintre cele mai ravnite recunoasteri este sa fii cel mai bun regizor. Avem si anul acesta un castigator. Competitia de la Oscar 2018 a fost destul de mare. La categoriaCel mai bun regizor s-au intrecutChristopher Nolan,Dunkirk,Jordan Peele,Get Out,Greta Gerwig,Lady Bird,Paul Thomas Anderson,Phantom Thread, siGuillermo del Toro,Shape of Water.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )