Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fondul Proprietatea, din nou in litigiu cu ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea, din nou in litigiu cu ASF

Grezegorz Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, a ramas doar cu speranta sa se inteleaga mai bine cu ASF decat cu CNVM, dorinta pe care si-a exprimat-o dupa Adunarea Generala din 25 aprilie 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Fondului Proprietatea, din nou la maxim istoric

Actiunile Fondului Proprietatea FP) au atins vineri un nou maxim istoric, de 0,7105 lei, inchizand sedinta la o valoare de 0,7080/actiune, in crestere cu 1,29% fata de sedinta precedenta.

Actiunile Fondului Proprietatea, din nou la maxim istoric

Update 11:02 Actiunile Fondului Proprietatea FP) au atins, astazi, un nou maxim istoric, pretul urcand pentru cateva momente la 0,7120 lei. in jurul orei 10:40, titlurile Fondului erau cotate la 0,7105 lei, pret in crestere cu 0,35% fata de sedinta precedenta.

VIDEO Indonezia: Vulcanul Sinabung a erupt din nou marti, proiectand o coloana de fum si cenusa de trei kilometri

Vulcanul indonezian Sinabung a erupt din nou marti, antrenand fuga a peste zece mii de locuitori dupa ce a proiect o coloana de fum si cenusa de trei kilometri inaltime, scrie AFP.

Iranienii pot accesa din nou Facebook si Twitter

Facebook si Twitter pot fi accesate din nou de catre cetatenii din Iran, la patru ani dupa ce au fost blocate in urma unor proteste anti-guvernamentale, informeaza The New York Times.

Autostrada Brasov-Comarnic, din nou amanata. Traseul se va schimba

Autostrada Brasov-Comarnic este din nou amanata, scrie adevarul. ro. De aceasta data, este vorba de niste modificari aduse la traseul soselei in zona statiunilor Sinaia, Busteni si Predeal. Astfel, viitoarea.

Nicolita s-a accidentat din nou

Mijlocasul Banel Nicolita, recent imprumutat de Saint Etienne la FC Nantes, s-a accidentat in ultimul meci de campionat si a devenit incert pentru intalnirea cu Olympique Lyon, anunta presa din Hexagon.

Codul Rutier se va schimba. Din nou!

MAI pregateste un nou proiect de modificare a Codului Rutier, desi abia a fost introdusa ultima revizuire. Potrivit propunerilor MAI, soferii care nu-si platesc amenzile in termen de 30 de zile de la primirea procesului verbal isi vor pierde permisul de conducere, anunta Mediafax.

Revansa! Cornel Patrichi, din nou jurat intr-o emisiune concurs!

Cornel Patrichi, cunoscutul coregraf care a fost inlaturat anul trecut din echipa Dansez pentru tine, a semnat contract cu TVR 2, unde va fi jurat in cadrul unui concurs la care participa artisti talentati dornici sa se afirme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )