Libnet.ro
UNICEF

10:46

Fondul Proprietatea se gandeste sa vanda cel putin 4% din Petrom. Pachetul este evaluat la 221 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea se gandeste sa vanda cel putin 4% din Petrom. Pachetul este evaluat la 221 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) se gandeste sa vanda cel putin 4% din actiunile OMV Petrom SNP), pachet evaluat la aproape 997 milioane lei 221 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la bursa a titlurilor companiei petroliere, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea vrea sa vanda 4% din actiunile Petrom. Pachetul valoreaza 221 de milioane euro

Fondul Proprietatea FP) ia in considerare vanzarea a cel putin 4% din actiunile Petrom, pachet evaluat la aproape 997 milioane lei 221 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la bursa a titlurilor companiei petroliere.

Fondul Proprietatea analizeaza reducerea participatiei la Petrom sub 15%

Fondul Proprietatea analizeaza optiuni strategice pentru o potentiala reducere a participatiilor detinute in OMV Petrom sub o detinere de 15%, sub rezerva unor conditii de piata favorabile si a aprobarilor necesare, potrivit unui raport transmis, ieri, de Franklin Templeton.

Fondul Proprietatea vrea sa-si reduca participatiile la OMV Petrom

Fondul Proprietatea simbol: FP) intentioneaza sa isi reduca sub 15% participatiile detinute la OMV Petrom SNP), conform unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea si-a vandut detinerea la Turdapan

Fondul Proprietatea a renuntat la pachetul de 44,06% din Turdapan TUSB), pentru 499. 982 lei, potrivit unor raportari transmise Bursei de Valori Bucuresti.

China. Cel putin zece persoane au ars de vii intr-un autobuz.

Zece persoane si-au pierdut viata si alte 17 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit intr-un autobuz, la bordul caruia calatoreau intr-o regiune din nord-estul Chinei, informeaza Agerpres. Incidentul s-a produs miercuri dimineata in orasul Jilin, in provincia cu acelasi nume, in jurul orei locale 07. Autobuzul apartinea, conform Xinhua, unei companii locale de prelucrare a lemnului, iar in momentul izbucnirii focului la bordul sau se aflau cel putin 43 de persoane, dupa cum au .

Cel putin opt persoane, ranite intr-o explozie, la Medgidia.

Cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-o explozie produsa, marti seara, intr-un bloc de locuinte din Medgidia, relateaza Mediafax. Patru victime, care sunt ranite grav, urmeaza sa fie preluate de un elicopter si aduse la un spital din Bucuresti. Potrivit unor surse medicale, cel putin opt persoane, intre care un copil, au fost ranite in explozia produsa intr-un bloc de locuinte din Medgidia, care a fost urmata de un incendiu. Secretarul de stat din Ministerul de .

CE anunta un plan de ajutorare a Ucrainei in valoare de cel putin 11 miliarde de euro

Comisia Europeana a prezentat astazi un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza surse de presa.

CE ajuta Ucraina cu cel putin 11 mld. euro

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP.

Ajutor de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina.

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan de ajutorare in valoare de cel putin 11 miliarde de euro pentru Ucraina, cu o zi inaintea unui summit extraordinar pe tema crizei din aceasta fosta republica sovietica, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Citeste si: Rusia contraataca: bunurile firmelor occidentale ar putea fi confiscate, daca se impun sanctiuni economice Comisia Europeana a identificat astazi miercuri) un program de ajutorare a Ucrainei. Aceasta este contributia noastra la .

EXPLOZIE intr-un bloc de locuinte din Medgidia: Cel putin 12 persoane au fost ranite

10: Numarul victimelor exploziei, urmate de incendiu, a ajuns la 12, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat. Stire initiala 22. 40 Cel putin opt persoane au fost.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )