Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fondul Proprietatea vrea sa vanda 4% din actiunile Petrom. Pachetul valoreaza 221 de milioane euro

Adevărul Adevărul,
Fondul Proprietatea vrea sa vanda 4% din actiunile Petrom. Pachetul valoreaza 221 de milioane euro

Fondul Proprietatea FP) ia in considerare vanzarea a cel putin 4% din actiunile Petrom, pachet evaluat la aproape 997 milioane lei 221 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la bursa a titlurilor companiei petroliere. continuă pe Adevărul

Fondul Proprietatea vrea sa-si reduca participatiile la OMV Petrom

Fondul Proprietatea simbol: FP) intentioneaza sa isi reduca sub 15% participatiile detinute la OMV Petrom SNP), conform unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea analizeaza reducerea participatiei la Petrom sub 15%

Fondul Proprietatea analizeaza optiuni strategice pentru o potentiala reducere a participatiilor detinute in OMV Petrom sub o detinere de 15%, sub rezerva unor conditii de piata favorabile si a aprobarilor necesare, potrivit unui raport transmis, ieri, de Franklin Templeton.

Fondul Proprietatea se gandeste sa vanda cel putin 4% din Petrom. Pachetul este evaluat la 221 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) se gandeste sa vanda cel putin 4% din actiunile OMV Petrom SNP), pachet evaluat la aproape 997 milioane lei 221 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la bursa a titlurilor companiei petroliere, scrie Mediafax.

Fondul Proprietatea si-a vandut detinerea la Turdapan

Fondul Proprietatea a renuntat la pachetul de 44,06% din Turdapan TUSB), pentru 499. 982 lei, potrivit unor raportari transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Soros preia 5% din actiunile IGD

Un fond de investitii al Soros Fund Management, al carui proprietar este miliardarul George Soros, a cumparat un pachet de 5 procente din actiunile grupului italian de centre comerciale Immobiliare Grande Distribuzione IGD), care detine in Romania reteaua Winmarkt , potrivit Reuters.

Soros preia 5% din actiunile Winmarkt

Un fond de investitii al Soros Fund Management, al carui proprietar este miliardarul George Soros, a cumparat un pachet de 5 procente din actiunile grupului italian de centre comerciale Immobiliare Grande Distribuzione IGD), care detine in Romania reteaua Winmarkt, potrivit Reuters.

Fondul Proprietatea va ajunge la bursa londoneza sau la cea din New York?.

Compania americana Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, va anunta vineri noile planuri pentru listarea secundara a FP, dupa ce anul trecut a renuntat la ideea cotarii actiunilor Fondului la Bursa de la Varsovia. Franklin Templeton va anunta zilele urmatoare bursa la care FP urmeaza sa fie listat, dupa ce a renuntat anul trecut la ideea listarii Fondului la Varsovia, potrivit Mediafax. La finalul lunii noiembrie, administratorul Franklin Templeton a anuntat ca in primul .

Templeton va anunta noile planuri pentru listarea secundara a Fondul Proprietatea

Compania americana Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea, va anunta vineri noile planuri pentru listarea secundara a FP, dupa ce anul trecut a renuntat la ideea cotarii actiunilor Fondului la bursa de la Varsovia, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )