Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fondul Proprietatea isi continua seria pozitiva pe Bursa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea isi continua seria pozitiva pe Bursa

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,93%, intr-o piata unde rulajele au scazut usor, iar actiunile Fondului Proprietatea FP) au urcat cu 0,8%, atingand un nou maxim istoric, de 0,8175 lei/titlu. Piata a fost pe verde inca de la deschidere, urcand in. continuă pe Wall-Street Ro

Doua tranzactii Deal cu 5 milioane actiuni Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea simbol FP) a realizat, in jurul orei 12:00, doua tranzactii de tip Deal cu aproximativ cinci milioane actiuni, in valoare de 4,05 milioane lei.

Tranzactiile cu Fondul Proprietatea si Ductil Buzau au urcat lichiditatea la aproape 100 milioane lei

Lichiditatea din prima zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 96,39 milioane lei 21,69 milioane euro), de peste patru ori mai mare decat cea de vineri, cand investitorii au tranzactionat in suma de 20,19 milioane lei 4,53 milioane euro).

Franklin Templeton recita versurile lui Elliott

Franklin Templeton va ramane la butoane, la Fondul Proprietatea, pentru un nou mandat de doi ani, insa, de acum inainte, va avea, in orice moment, sabia deasupra capului.

Franklin Templeton recita versurile lui Elliott

Franklin Templeton va ramane la butoane, la Fondul Proprietatea, pentru un nou mandat de doi ani, insa, de acum inainte, va avea, in orice moment, sabia deasupra capului. --- * Update 10:30 AGA nu a intrunit cvorumul nici la a doua convocare Adunarea generala FP nu a intrunit cvorumul nici astazi, la a doua convocare, pentru subiectul reducerii capitalului social.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )