Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fondul Proprietatea - printre cei mai rentabili emitenti ai bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea - printre cei mai rentabili emitenti ai bursei

Inregistrand o crestere de 2,37%, in comparatie cu moneda unica europeana, in intervalul 20 - 27 septembrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta unele dintre cele mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

Ce au facut facultatile pentru a aduce cei mai buni absolventi de liceu

Universitatile s-au intrecut in oferte pentru a-i atrage pe cei mai buni absolventi de liceu. Sefii de promotie si elevii de 10 la Bacalaureat primesc la Brasov laptopuri, cazare si o masa gratuita, in timp ce la Timisoara olimpicii au fost admisi pe locuri bugetate si primesc cazare gratuita, potrivit unei analize Mediafax.

Cum se prepara cei mai deliciosi cartofi prajiti

Cei mai buni cartofi prajiti sunt cei care sunt trecuti de doua ori prin tratamentul termic. Prima data trebuie prajiti la temperatura mica, apoi scosi si pusi pe un servet de hartie ca sa se absorba tot.

Istoria impresionanta a bisericii din lemn de la Cupseni. Este considerat printre cele mai mici lacase de cult din lemn care au supravietuit in Romania

Satul Cupseni din Maramures are una din cele mai mici biserici de lemn din tara. Micul lacas de cult are o istorie impresionanta. Construita in Peteriea, biserica a fost mutata in Cupseni, pentru a sluji acolo un preot greco catolic. in prezent, ea a revenit cultului ortodox.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )