Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de. continuă pe Antena3

Doliu in lumea academica: Unul dintre cei mai apreciati politologi a murit (FOTO)

Politologul Antoine Sfeir, specialist reputat al studiilor privind lumea araba si musulmana, a decedat in noaptea de duminica spre luni la varsta de 70 de ani a anuntat Cahiers de lOrient, publicatia pe care.

Lovitura dura: intelegerile dintre firmele de asigurari se lasa cu cele mai mari amenzi din istorie

Cele mai importante firme de asigurari din Romania risca sa plateasca penalitati de zeci de milioane de euro, de departe cele mai mari din istorie. Costurile vor merge in preturile pe care soferii din.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

Un violator disparut fara urma acum 12 ani, arestat de Politia din Spania, dupa ce ofiterii au descoperit o ascunzatoare ntr-un dulap din bucatarie

Politia din Spania l-a arestat pe Esteban Vacas Garcia, unul dintre cei mai cautati barbati din Europa, dupa ce a descoperit ca acesta si-a construit o ascunzatoare in unul din dulapurile din bucataria casei in care a crescut, relateazaThe Guardian.

A murit clovnul Siminica. Povestea tragica a celui mai iubit artist de circ, nascut in cusca leilor: Sora mea a murit in fata spectatorilor. Era insarcinata

Simion Avram, unul dintre cei mai iubiti clovni din istoria circului romanesc, mai cunoscut mai ales sub numele de scena, Siminica, a murit la varsta de 81 de ani.

A murit clovnul Siminica. Povestea tragica a celui mai iubit artist de circ: Sora mea a murit in fata spectatorilor

Simion Avram, unul dintre cei mai iubiti clovni din istoria circului romanesc, cunoscut mai ales sub numele de scena Siminica, a murit la varsta de 81 de ani.

Germania: Erdogan a inaugurat o mare moschee in Koln, una dintre cele mai impozante din Europa

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a incheiat vizita in Germania prin inaugurarea unei mari moschei la Koln, informeaza AFP. Lacasul de cult este unul dintre cele mai mari din Europa si a fost fina.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Declaratie-soc a unuia dintre cei doi baschetbalisti injunghiati: il urasc, a vrut sa ma omoare

Darrell Bowie, 24 de ani, unul dintre baschetbalistii americani injunghiati la Braila de interlopul Dasaev, a plecat ieri acasa, la Chicago, via Toronto. Plin de rani pe tot corpul si foarte slabit, a decis i.

Moment istoric la Timisoara. Fiscul scoate la vanzare doua apartamente din centrul orasului detinute de Carpaci

Vladimir Carpaci, zis Pipi, considerat unul dintre cei mai bogati romi din Romania, spunandu-se despre el ca detine peste 140 de proprietati in Timisoara, este executat silit de Finante. ANAF a scos la vanzare doua apartamente pe care Vladimir Carpaci le detine in centrul Timisoarei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )