Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fondul Proprietatea a scos la vanzare 2,56% din Petrom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea a scos la vanzare 2,56% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea a vandut 2,56% din OMV Petrom la pretul de 0,2750 lei/actiune

ACTUALIZARE 19:16 Fondul Proprietatea FP) a vandut, astazi, printr-o oferta de plasament privat accelerat, un numar de 1,454 miliarde de actiuni 2,56%) din OMV Petrom SNP), tranzactia ridicandu-se la valoarea de aproape 400 milioane de lei, potrivit unui raport al FP, trimis Bursei de Valori Bucuresti. ------------- Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda inca un pachet de actiuni Petrom

Fondul Proprietatea va demara o oferta de plasament privat accelerat adresata exclusiv investitorilor calificati fara a depasi 150 de persoane fizice sau juridice intr-un stat membru UE. Oferta pleaca de la 1. 454 miliarde actiuni OMV Petrom,.

Fondul Proprietatea demareaza o oferta de plasament privat accelerat de minim 2,56% din actiunile detinute la OMV Petrom

Franklin Templeton Investment Management, administratorul de investitii al Fondului Proprietatea FP), a anuntat astazi demararea unei oferte de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali plecand de la 1,454 miliarde de actiuni detinute la OMV Petrom minim 2,56% din grupul petrolier).

Fondul Proprietatea a demarat vanzarea accelerata a cel putin 1,454 miliarde de actiuni OMV Petrom

SummaryaFondul Proprietatea FP) a lansat o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru minimum 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom simbol bursier SNP), insemnand 2,56% din companie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )