Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea vrea sa vanda inca un pachet de actiuni Petrom

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea vrea sa vanda inca un pachet de actiuni Petrom

Fondul Proprietatea va demara o oferta de plasament privat accelerat adresata exclusiv investitorilor calificati fara a depasi 150 de persoane fizice sau juridice intr-un stat membru UE. Oferta pleaca de la 1. 454 miliarde actiuni OMV Petrom,. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea a vandut 2,56% din OMV Petrom la pretul de 0,2750 lei/actiune

ACTUALIZARE 19:16 Fondul Proprietatea FP) a vandut, astazi, printr-o oferta de plasament privat accelerat, un numar de 1,454 miliarde de actiuni 2,56%) din OMV Petrom SNP), tranzactia ridicandu-se la valoarea de aproape 400 milioane de lei, potrivit unui raport al FP, trimis Bursei de Valori Bucuresti. ------------- Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea a scos la vanzare 2,56% din Petrom

Fondul Proprietatea FP) a lansat, ieri, o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru cel putin 2,56% din Petrom plecand de la 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea a demarat vanzarea accelerata a cel putin 1,454 miliarde de actiuni OMV Petrom

SummaryaFondul Proprietatea FP) a lansat o oferta de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali pentru minimum 1,454 miliarde actiuni existente in OMV Petrom simbol bursier SNP), insemnand 2,56% din companie.

Fondul Proprietatea demareaza o oferta de plasament privat accelerat de minim 2,56% din actiunile detinute la OMV Petrom

Franklin Templeton Investment Management, administratorul de investitii al Fondului Proprietatea FP), a anuntat astazi demararea unei oferte de plasament privat accelerat adresata investitorilor institutionali plecand de la 1,454 miliarde de actiuni detinute la OMV Petrom minim 2,56% din grupul petrolier).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )