Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane lei

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) a platit anul trecut despagubiri de 30,3 milioane de lei, in urcare cu 2,9% fata de 2012, din care 27,2 milioane de lei pentru vatamari corporale, a declarat directorul general al FPVS, Sorin Greceanu. continuă pe Adevărul

Sorin Greceanu, Fondul de Protectie a Victimelor Strazii: Sunt situatii in care pentru un decedat vin 2-3-10 rude care cer daune morale de milioane de euro

1069 de romani au solicitat anul trecut Fondului de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) despagubiri pentru vatamari corporale sau deces, iar dintre acestia 577 au fost despagubiti, a declarat sambata Sorin Greceanu, directorul general al FPVS. Spre comparatie, in 2012 doar 598 de romani au cerut astfel de despagubiri, iar dintre acestia 460 au fost despagubiti. Care este explicatia? Sunt persoane cu care nu ne putem intelege, situatii in care pentru o persoana decedata vin 2-3-10 rude care cer daune morale in valoare de milioane de euro si daca nu sunt rezonabili cazul se duce in instantele judecatoresti.

Brasovenii de la Libris au vandut carti de 2,75 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Libris SRL, specializata in comercializarea de carte si muzica, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 12,25 milioane de lei aproximativ 2,75 milioane de euro), in urcare cu 36% fata de anul anterior, in principal in urma avansului luat de vanzarile online, unde cresterea a fost de peste 50%.

Romania, pe locul al doilea anul trecut in Europa Centrala si de Est dupa rata insolventelor la numarul de firme active

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost.

Exporturile si importurile au crescut in primele doua luni ale anului fata de aceeasi perioada de anul trecut

In perioada 1 ianuarie - 28 februarie, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, exporturile si importurile au crescut cu 9,2% si respectiv cu 9,4%, potrivit rezultatelor transmise de INS Institutul National de Statistica).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )