Libnet.ro
UNICEF

13:31

Romania, pe locul al doilea anul trecut in Europa Centrala si de Est dupa rata insolventelor la numarul de firme active

Antena3 Antena3,
Romania, pe locul al doilea anul trecut in Europa Centrala si de Est dupa rata insolventelor la numarul de firme active

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost. continuă pe Antena3

Romania ocupa locul al doilea in regiune dupa rata insolventelor la numarul de firme active

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost dublu fata de cel din Ungaria, unde sunt cu 30% mai putine companii active, potrivit Coface.

Colegiul Sincai din Capitala si Scoala Sf. Andrei din Buzau, premiate de Academia Scolilor din Europa Centrala

La sfarsitul saptamanii trecute, Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti si Scoala Gimnaziala Sfantul Apostol Andrei din Buzau au fost premiate in cadrul Academiei Scolilor din Europa CentralaACES), editia 2013-2014,pentru proiectele Cu cat mai multi, cu atat mai bine, respectiv Razi cumine, nu de mine.

Cat si unde au vandut firmele de asigurare anul trecut

Primele zece companii de profil din Romania au acaparat peste 80% din primele brute subscrise anul trecut. Asigurarile de viata au suferit cel mai important declin de la debutul crizei pana in prezent tragand piata la un nivel similar cu cel din 2012.

Brasovenii de la Libris au vandut carti de 2,75 milioane de euro anul trecut

Compania brasoveana Libris SRL, specializata in comercializarea de carte si muzica, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 12,25 milioane de lei aproximativ 2,75 milioane de euro), in urcare cu 36% fata de anul anterior, in principal in urma avansului luat de vanzarile online, unde cresterea a fost de peste 50%.

Exporturile si importurile au crescut in primele doua luni ale anului fata de aceeasi perioada de anul trecut

In perioada 1 ianuarie - 28 februarie, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, exporturile si importurile au crescut cu 9,2% si respectiv cu 9,4%, potrivit rezultatelor transmise de INS Institutul National de Statistica).

Amenzi totale de peste 86,7 milioane lei anul trecut

Update 10:48 Consiliul Concurentei: 18 investigatii declansate, 23 de cazuri finalizate in 2013 Consiliul Concurentei CC) a inceput, anul trecut, 18 investigatii, cu 22% mai putine decat in 2012, si a finalizat 23 de cazuri, cu unul mai putin comparativ cu 2012, potrivit raportului anual pe 2013 al institutiei.

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 20 milioane euro si a finalizat cinci investigatii privind licitatii trucate

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 87 de milioane de lei aproape 20 de milioane de euro), in crestere cu 187%, fiind sanctionate 35 de firme pentru practici anticoncurentiale, o companie pentru nefurnizare de informatii si o persoana fizica pentru o concentrare nenotificata.

Vanzarile de tigari electronice, accesorii si consumabile - in crestere, anul trecut

Vanzarile de tigari electronice, accesorii si consumabile lichide si arome) au fost in crestere, anul trecut, potrivit lui Nicu Acsinte, din cadrul Vapers One, care apreciaza: Consideram ca acest lucru s-a datorat si faptului ca toti cei care au incercat sa utilizeze tigara electronica au inteles ca produsele de calitate sunt de preferat in fata celor cu provenienta incerta.

Romania este pe locul al doilea dupa rata insolventelor

Romania a avut anul trecut a doua cea mai mare rata a insolventelor raportate la numarul de firme active din Europa Centrala si de Est, de 6,44%, iar numarul insolventelor deschise pe parcursul anului a fost dublu fata de cel din Ungaria, unde sunt cu 30% mai putine companii active, potrivit Coface.

FT: Investitorii, dispusi sa riste pentru a intra in Romania si Ungaria

Fluxurile de capital din Europa Centrala si de Est au inceput sa patrunda dincolo de siguranta si stabilitatea Poloniei si Cehiei, investitorii predispusi la risc manifestand un interes mai ridicat pentru piete precum Romania si Ungaria, neglijate pana acum, potrivit Financial Times, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )