Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pe fondul protestelor, Hong Kong a intrat in recesiune pentru prima data in zece ani. Cum incearca guvernul chinez sa profite de situatie (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Pe fondul protestelor, Hong Kong a intrat in recesiune pentru prima data in zece ani. Cum incearca guvernul chinez sa profite de situatie (FOTO, VIDEO)

Economia Hong Kong-ului a scazut cu 3,2% in perioada iulie-septembrie, fiind pentru prima data in zece ani cand orasul a intrat recesiune relateaza BBC. De precizat ca pentru a se afla in recesiune, o. continuă pe B1

Hong Kong intra in recesiune pentru prima data dupa criza din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a.

Autoritatile din Hong Kong confirma ca economia a intrat in recesiune, pentru prima data din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters.

Marea Britanie ameninta oficialii de la Hong Kong cu sanctiuni pentru incalcarea drepturilor omului

Biroul de Afaceri Externe a amenintat pentru prima data ca va lua masuri impotriva indivizilor din Hong Kong gasiti vinovati de incalcarea drepturilor omului in timpul confruntarilor dintre fortele guvernului si protestatari, scrie The Guardian.

Dupa aproape sase luni de proteste, Hong Kongul intra in recesiune. O premiera in ultimul deceniu

Hong Kongul a intrat in recesiune - pentru prima oara in ultimul deceniu -, in contextul in care este blocat de proteste de peste cinci luni, iar economia fostei colonii britanice, un important centru financiar asiatic, s-a contractat cu 3,2% in perioada iulie - septembrie fata de trimestrul anterior, anunta Guvernul local, confirmand previziuni in acest sens.

Protestele violente din Hong Kong produc o noua victima: China da semnale ca ar putea interveni

O noua victima a protestelor ce tin de jumatate de an in Hong Kong! Un barbat de 70 de ani a murit joi ca urmare a ranilor suferite cu o zi inainte in timpul confruntarilor violente ale protestatarilor cu.

Xi Jinping reactioneaza in legatura cu manifestatiile din Hong Kong: ameninta principiul o tara, doua sisteme

Recentele activitati ilegale violente din Hong Kong au calcat in picioare in mod grav statul de drept si ordinea sociala in acest teritoriu semiautonom, punand in discutie in mod grav principiul o tara, doua sisteme, a avertizat joi presedintele chinez Xi Jinping, relateaza AFP.

Manifestatii la Hong Kong: Un barbat de 70 de ani a murit la spital, dupa ce a fost ranit de o caramida Universitatile isi suspenda toate cursurile din acest semestru Avertismentul presedintelui chinez

Un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a fost ranit de o caramida aruncata in timpul confruntarilor dintre manifestantii pro si antiguvernamentali, a anuntat joi spitalul in care acesta era tratat, relateaza AFP. De asemenea, universitatile din Hong Kong au anuntat joi suspendarea tuturor cursurilor din acest semestru academic ca urmare a amplificarii miscarii de protest din regiune si a raspandirii violentelor in interiorul campusurilor studentesti, relateaza site-ul agentiei Dpa, potrivit Mediafax. in acelasi timp, presedintele chinez Xi Jinping avertizeaza ca protestele ameninta sa submineze principiul autonomiei fostei colonii britanice.

Scoli inchise la Hong Kong un oras paralizat a patra zi consecutiv

Scolile si universitatile din Hong Kong erau inchise joi, megalopolisul ramanand paralizat a patra zi consecutiv in urma unor actiuni ale unor manifestanti in favoarea democratiei care au blocat circulatia, relateaza AFP.

Protestatarii din Hong Kong, acuzati ca au adus orasul in pragul unui colaps total (FOTO, VIDEO)

Politia din Hong Kong i-a acuzat pe protestatarii pro-democratie ca au adus orasulin pragul unui colaps totalsi a cerut populatiei sa nu ii mai sustina, transmite The Guardian. Afirmatiile.

Protestele din Hong Kong: Noi ciocniri intre protestatari si politie, la o zi dupa ce un student a fost impuscat

Fortele de ordine din Hong Kong au folosit gaz lacrimogen intr-un campus universitar, marti, la o zi dupa ce un protestatar a fost impuscat si un alt barbat a fost ars de viu, in unul dintre cele mai violente episoade din ultimele cinci luni de proteste antiguvern, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )