Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Hotnews Hotnews,
 Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu vorbeste in cartea Ne vorbeste Parintele Justin despre o serie de lucruri care fac rau natiei noastre. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi.

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Caru' cu vedete: Ce a dus-o pe Andreea Marin la un pas de sinucidere; Cosmina Dobrota a devenit actrita la dorinta mamei sale; Care sunt cel mai bine platiti actori din istoria televiziunii

Nikos Vertis, al treilea concert la cererea publicului. La insistentele publicului din Romania, Nikos Vertis 42 de ani), superstarul muzicii grecesti, va sustine al treilea concert live la Sala Palatului. Johnny Depp si-a dat in judecata fosta sotie. Actorul american Johnny Depp 55 de ani) a dat-o in judecata pe fosta lui sotie, actrita Amber Heard 32 de ani), si ii cere daune de zeci de milioane de dolari.

Trump ii acuza pe democrati de cel mai mare abuz din istoria SUA, dupa ce Camera Reprezentantilor a lansat investigatii impotriva sa

Presedintele SUA, Donald Trump, ii acuza pe reprezentantii Partidului Democrat de un abuz fara precedent in istoria Congresului dupa ce comisia juridica a demarat o investigatie impotriva sa. Trump ii mai acuza de obstructionarea justitiei si hartuire.

CU MULT MAI MARE DECAT CEA DIN 2017 Ves Sighisoara - pierdere de 12,3 milioane lei, anul trecut

Ves Sighisoara VESY) a raportat o pierdere preliminara de aproape 12,3 milioane de lei, in 2018, cu mult peste cea din anul anterior, cand producatorul de vase emailate a inregistrat un rezultat negativ de 0,17 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat la finele saptamanii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cum se taie corect pomii fructiferi. Horticultor: Cel mai mare daunator este, de departe, lacomia

Chiar daca ai o livada a carei productie este destinata comercializarii sau doar cativa pruni si meri in curte, pentru consumul propriu, intretinerea pomilor fructiferi este esentiala pentru ca rodirea sa fie sanatoasa.

Toti medicii ortopezi de la un mare spital judetean din Romania au fost retinuti de politie. Toti!

Toti cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Judetean Neamt care au fost condusi acum cateva ore la Parchet au fost retinuti pentru 24 de ore, anunta surse neoficiale apropiate anchetei, citate de.

PNL va lansa o ancheta publica asupra activitatii Huawei in Romania, dupa acuzatiile internationale de spionaj! Popescu: Motivul? Parteneriatul nostru cu SUA si rolul esential in NATO

Cel mai mare partid de opozitie din Romania va lansa o ancheta publica in ceea ce priveste contributia Huawei la infrastructura critica, incercand sa o indeparteze din dezvoltarea retelelor 5G, ca urmare a .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )