Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fonduri europene de 132.000 lei pentru sprijinirea evaluarii proiectelor din domeniul IT

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene de 132.000 lei pentru sprijinirea evaluarii proiectelor din domeniul IT

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a anuntat ca va incepe un proiect prin care va oferi sprijin pentru evaluarea proiectelor din domeniul tehnologiei, depuse in cadrul Axei Prioritare 2 POC Actiunea 2. 1, pentru o economie digitala competitiva, schemei de ajutor de stat pentru imbunatatirea infrastructurii in banda larga si a accesului la internet. continuă pe Hotnews

Fonduri europene de 132 mii de lei pentru sprijinirea evaluarii proiectelor din domeniul IT

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a anuntat ca va incepe un proiect prin care va oferi sprijin pentru evaluarea proiectelor din domeniul tehnologiei, depuse in cadrul Axei Prioritare 2 POC Actiunea 2. 1, pentru o economie digitala competitiva, schemei de ajutor de stat pentru imbunatatirea infrastructurii in banda larga si a accesului la internet.

Comisarul Corina Cretu, scrisoare dura catre ministrul Transporturilor pe tema ntarzierii proiectelor pe fonduri europene: Sunt extrem de ngrijorata / E nevoie ca proiecte noi sa fie lansate urgent pe teren. PLUS: Probleme pentru autostrada Sibiu - Pites

Actualul exercitiu financiar european se apropie de jumatatea perioadei de programare, iar Romania absoarbe fonduri europene pe proiecte de infrastructura in mare parte doar din proiectele incepute in trecut, in perioada 2007-2013, atrage atentia Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, intr-o scrisoare adresata Ministerului Transporturilor, prezentata de PNL in Parlament. Cretu se declara extrem de ingrijorata de situatia actuala, de proiectele noi pregatite insuficient sau care risca sa se blocheze - este dat exemplul autostrazii Sibiu - Pitesti care este scoasa la licitatie in graba, pe loturi, desi nu este studiata impactul asupra mediului.

Comisarul Corina Cretu, scrisoare dura catre ministrul Transporturilor pe tema ntrzierii proiectelor pe fonduri europene: Sunt extrem de ngrijorata / E nevoie ca proiecte noi sa fie lansate urgent pe teren. PLUS: Probleme pentru autostrada Sibiu - Pitest

Actualul exercitiu financiar european se apropie de jumatatea perioadei de programare, iar Romania absoarbe fonduri europene pe proiecte de infrastructura in mare parte doar din proiectele incepute in trecut, in perioada 2007-2013, atrage atentia Corina Cretu, comisarul european pentru Politica Regionala, intr-o scrisoare adresata Ministerului Transporturilor, prezentata de deputatul PNL Lucian Bode in Parlament. Cretu se declara extrem de ingrijorata de situatia actuala, de proiectele noi pregatite insuficient sau care risca sa se blocheze - este dat exemplul autostrazii Sibiu - Pitesti care este scoasa la licitatie in graba, pe loturi, desi nu este studiat impactul asupra mediului.

Fonduri europene n IT: 12 milioane de euro, pentru proiecte de big data si cloud

Firmele romanesti de IT ar putea vinde bunuri si servicii de valori importante unor universitatii care vor lua fonduri europene de circa 12 milioane de euro pentru proiecte de cercetare-dezvoltare in infrastructuri de big data si tehnologie cloud, in doua apeluri care s-au deschis in Programul Operational Competitivitate 2014-2020, finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Unde si ct se da spaga n spitalele din Romnia: De la 300 de lei pentru a fi bagat n seama la Baia Mare la 10.000 de lei pentru o operatie la inima la Iasi

In spitalele din Romania, pacientii ofera bani personalului medical atat din proprie initiativa, cat si la cererea cadrelor medicale - medici, asistente, infirmiere si chiar liftieri. Spagile merg de la cateva zeci sau sute de lei pentru o consultatie sau pentru a fi bagat in seama pana la mii de euro in cazul unor operatii complicate. Unde se da, cat, dar si care sunt spitalele si medicii care nu conditioneaza actul medical de spaga? Vezi in articol cazuri concrete semnalate de pacienti pe platforma piatadespaga. ro, o initiativa a ONG-ului Funky Citizens: suma oferita, numele spitalului si, in unele cazuri, al medicilor care cer bani in schimbul actului medical.

LOTO. LOTO 6/49. Report de aproape 20 de milioane de lei pentru categoria I a jocului Joker, la extragerea de duminica

Categoria I a jocului Joker inregistreaza un report de aproape 20 de milioane de lei pentru tragerea de duminica, cel mai mare din istoria acestui joc, in timp la aceeasi categorie la Loto.

O firma din Cluj va proiecta drumul strategic Iasi-Suceava, cea mai mare investitiedin fonduri europene in Regiunea de Nord-Est

Consiliul Judetean Iasi si firma NV Construct din Cluj au semnat, miercuri, contractul de proiectare pentru Axa rutiera strategica 1 Iasi Suceava.

MedLife inregistreaza o cifra de afaceri de 196,8 mil. lei pentru T1, in crestere cu 34% fata de anul trecut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, raporteaza incheierea primului trimestru din 2018 pe o directie ascendenta si anunta o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 196,8 milioane lei aferenta acestei perioade,.

MedLife anunta o cifra de afaceri pro-forma de 196,8 mil. lei pentru T1, n crestere cu 34% fata de anul trecut

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, raporteaza incheierea primului trimestru din 2018 pe o directie ascendenta si anunta o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 196,8 milioane lei aferenta acestei perioade, in crestere cu 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Patronatele din turism anunta lansarea programului Litoralul pentru toti / Preturile sunt ntre 159 si 605 lei pentru o saptamna de cazare

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a lansat programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 159 si 605 de lei pentru o saptamana de cazare in perioada 14 mai - 14 iunie. Tarifele practicate in programul special Litoralul pentru toti sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon, potrivit FPTR.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )