Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fonduri europene 2019: SRL, PFA si alte firme cer max. 600.000 Euro - max. 1,5 milioane Euro pentru afaceri cu sucuri, gem, cidru, tuica

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2019: SRL, PFA si alte firme cer max. 600.000 Euro - max. 1,5 milioane Euro pentru afaceri cu sucuri, gem, cidru, tuica

In perioada aceasta se fac deja inscrieri online pentru fondurile europene cu limite maxime de la 600. 000 de euro pana la 1,5 milioane de euro destinate firmelor romanesti, de la microintreprinderi pana la cele mari, organizate ca SRL, PFA si in alte forme, pentru afaceri cu procesarea fructelor. Se cer bani pentru productia de sucuri naturale, gemuri, bauturi alcoolice slabe, ca cidrul, sau tari, precum tuica romaneasca, prin submasura 4. 2a - PNDR. continuă pe Hotnews

Trei drumuri judetene, modernizate cu 133 milioane de lei. Banii provin din fonduri europene

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Victor Moraru, a semnat in prezenta Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, vicepremierul Daniel Suciu, contractul pentru modernizarea din fonduri europene a trei tronsoane de drumuri judetene cu o lungime totala de 47,45 km.

BUGETUL UE PENTRU PERIOADA 2021-2027 Noi programe de finantare pentru start-up-urile infiintate din fonduri europene

Start-up-urile care au fost infiintate cu fondurile primite de la Uniunea Europeana vor fi sustinute si in urmatorul exercitiu financiar multianual 2021-2027, a declarat Roxana Minzatu, ministrul pentru fondurile europene, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc, ieri, la sediul minis-terului de resort.

O noua finantare din fonduri europene pentru inlocuirea infrastructurii STS pentru comunicarea in situatii de urgenta

Ministrul Fondurilor Europene, Dna. Roxana Minzatu, si prim-adjunctul directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, generalul de brigada ing. Ionel-Sorin Balan, au semnat, astazi, la sediul MFE,.

Dancila a numit un secretar de stat la Fonduri Europene apropiat de Marian Neacsu (PRO Romania)

Premierul Viorica Dancila l-a numit, miercuri, pe Alexandru Potor secretar de stat la ministerul Fondurilor Europene, potrivit deciziei publicate in Monitorul Oficial. Potor a mai detinut functia de secretar de stat dar, in ministerul Agriculturii, fiind promovat si sustinut in functie de catre fostul secretar general al PSD Marian Neacsu. De precizat este ca Neacsu a fost membru PRO Romania, propus si sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte ANRE.

Peste 8.700 start-up-uri au fost infiintate din fonduri europene, 2014-2020

Finantarile acordate prin Programul Operational Capital Uman POCU) au sustinut infiintarea, in Romania, a peste 8. 700 start-up-uri in actuala perioada de programare 2014-2020). Cele mai multe dintre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )