Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fonduri europene de 38 de milioane de lei pentru restaurarea Cetatii Fagarasului si a Bisericii Reformate din Aiud

Adevărul Adevărul,
Fonduri europene de 38 de milioane de lei pentru restaurarea Cetatii Fagarasului si a Bisericii Reformate din Aiud

Cetatea Fagarasului si Biserica Reformata din Aiud vor fi restaurate cu fonduri europene, proiectele de finantare avand o valoare totala de 38 de milioane de lei. Contractele de finantare au fost semnate joi, 15 iunie, la Agentia de Dezvoltare Regionala Alba Iulia. continuă pe Adevărul

MFP aloca 500 milioane lei pentru programul Prima casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a aprobat astazi alocarea rezervei nerepartizate de 500 milioane lei pentru acordarea de garantii in 2017 in favoarea finantatorilor participanti in programul Prima Casa, potrivit unui comunicat trimis de MFP. Finantatorii au inregistrat un grad ridicat de utilizare a plafoanelor alocate in raport cu solicitarile aprobate.

Asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene

Statele membre ale Uniunii Europene primesc fonduri europene semnificative pentru asistenta tehnica in implementarea programelor operationale. in perioada 2007-2013, Romania a beneficiat de fonduri nerambursabile de 170,24 milioane euro, pentru programul de asistenta tehnica, iar stadiul absorbtiei fondurilor in 2016 a fost de 86%, conform europarlamentarului Laurentiu Rebega, vicepresedinte al Grupului Europa Natiunilor si Libertatii.

Miliardele de euro din fonduri europene trebuiau cheltuite pana acum

Guvernul nu a dat drumul la bani in sistem, iar miliardele de euro fonduri europene trebuiau, pana acum, cheltuite, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget din Senat, citat de Agerpres.

Centru de afaceri, o investitie de 50 de milioane de lei, de peste un an in conservare. Primaria plateste acum 44.000 de lei pentru paza constructiei

Lucrarile au fost abandonate de constructor, iar Primaria a organizat o noua licitatie. Pana la reluarea santierului, va plati pentru lucrarile de paza 44. 513 de lei pentru o perioada de trei luni.

Centru de afaceri, o investitie de 50 de milioane de lei, este de peste un an in conservare. Primaria plateste acum 44.000 de lei pentru paza constructiei

Lucrarile au fost abandonate de constructor, iar Primaria a organizat o noua licitatie. Pana la reluarea santierului, va plati pentru lucrarile de paza 44. 513 de lei pentru o perioada de trei luni.

E.ON a programat pentru acest an investitii de 450 milioane lei

Grupul energetic german E. ON pregateste investitii de peste 450 milioane lei in acest an in Romania, cele mai mari de la intrarea pe piata noastra, si urmeaza sa instaleze 370. 000 de contoare inteligente pana in 2020, a anuntat marti grupul.

B1 TV a fost amendata de CNA cu 50.000 de lei pentru afirmatii defaimatoare, unele cu referire la Gheorghe Hagi

Televiziunea B1 TV a fost amendata de Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu 50. 000 de lei pentru editii ale emisiunilor Dosar de politician, Breaking News, Stirile B1 TV si Lumea lui Banciu in care au fost facute afirmatii acuzatoare si defaimatoare la adresa Forumului Democrat al Germanilor din Romania si a minoritatii aromane din tara, cu referire la Gheorghe Hagi, scrie News. ro.

Trei drumuri judetene si Tulcea si Salaj, modernizate cu 203 milioane lei

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a semnat astazi contractele de finantare pentru 3 noi proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere de importanta regionala, in valoare totala de 203. 106,13 lei.

Consilier local PSD din Alba, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru frauda din fonduri europene

Tribunalul Alba a pronuntat prima decizie in dosarul in care un consilier local din comune Noslac, judetul Alba, este judecat pentru obtinerea de subventii ilegale din fonduri APIA. Aurel Cristian Ungurean a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

Complexul Energetic Oltenia raporteaza profit brut de 260 milioane lei, in 5 luni

Cifra de afaceri a Complexului Energetic Oltenia a crescut cu aproximativ 30% in primele cinci luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, iar profitul brut a fost de 260 milioane de lei, fata de pierderi de 20 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )