Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fonduri europene de 40.000-200.000 Euro pentru intreprinderi sociale la sate. Ghidul solicitantului

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene de 40.000-200.000 Euro pentru intreprinderi sociale la sate. Ghidul solicitantului

Antreprenorii sociali din Romania vor putea obtine finantari de cate 40. 000 de euro pentru infiintarea de societati agricole si alte forme de intreprinderi sociale la sate, in cadrul unor viitoare proiecte europene mai mari, pentru care abia a inceput sesiunea de depunere a documentatiilor. continuă pe Hotnews

Noi fonduri europene de 150 milioane Euro pentru fermieri. Ghidul solicitantului

Fermierii afectati de criza COVID-19 pot obtine noi ajutoare, in valoare totala de 150 de milioane de euro, din fonduri europene, printr-o linie de finantare pentru care s-a anuntat perioada de depunere a cererilor.

Romania va pierde trei miliarde de euro din fonduri europene daca marim pensiile, anunta Iohannis

Romaniei i se vor taia trei miliarde de euro din fonduri europene daca intra in vigoare marirea pe.

Dosarulregelui betoanelor se extinde. Fosta nevasta a afaceristului Zamosteanu, retinuta pentru frauda cu fonduri europene

Procurorii DIICOT au retinut-o pentru 24 de ore pe Mirela Oana Zamosteanu, fosta sotie a omului de afaceri Cristin Zamosteanu. Aceasta este acuzata ca ar fi obtinut fonduri europene cu acte false.

Compania lui Frank Timis si Carlo Burci a castigat licitatia de 4,2 milioane euro pentru platforma de Big Data a Consiliului Concurentei

Compania Trencadis Corp din Baia Mare a castigat licitatia pentu contractul de peste 4,2 milioane de euro pentru platforma de Big Data si analiza a informatiilor de la Consiliul Concurentei, potrivit SEAP, relateaza G4media. ro.

Zeci de persoane din Craiova au fost tepuite: Au platit 1.138.000 de euro pentru acelasi apartament

Zeci de persoane din Craiova au fost inselati sa plateasca 1. 000 de euro pentru acelasi apartament, informeaza Politia Romana. Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din.

GUVERN: 16 milioane de euro pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria

Guvernul a decis, la propunerea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), alocarea temporara a sumei de 16 milioane de euro, pentru asigurarea necesarului de finantare al Autoritatii de Management pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria, conform unui comunicat de presa.

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei.

Spitalul Judetean Alba va primi fonduri europene de aproape 50 milioane euro pentru modernizare si extindere

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia va primi o finantare nerambursabila de aproape 50 de milioane de euro, necesara proiectului de extindere si modernizare.

CRISTIAN BUSOI: Acum este un moment al sanatatii in ceea ce priveste absorbtia de fonduri europene

Raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2027, Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie al forului legislativ european, considera ca acum este un moment al sanatatii in ceea ce priveste absorbtia de fonduri UE, dupa ce pandemia a indemnat decidentii politici de la Bruxelles si statele membre sa puna accentul pe investitii in sanatate, conform Agerpres.

ADVERTORIAL Provocarile tale in cazul in care ai decis sa obtii fonduri europene

Fondurile si programele europene au devenit parghii esentiale pentru majoritatea actorilor publici si a promotorilor de proiecte de ocupare a fortei de munca, incluziune, formare, dezvoltare economica si inovare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )