Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fonduri europene pentru combaterea pandemiei COVID-19 si pentru protejarea mediului

România Liberă România Liberă,
Fonduri europene pentru combaterea pandemiei COVID-19 si pentru protejarea mediului

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de joi o serie de masuri prin care este extins sprijinul asig. continuă pe România Liberă

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

Studiu al Comisiei Europene: 60% dintre romani se declara multumiti de masurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Media europeana este de 45%

Potrivit unui sondaj Eurobarometru standard publicat vineri pesite-ul oficial al Comisiei Europene, Romania se afla in topul statelor membre, in ceea ce priveste procentul cetatenilor multumiti de masuril.

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nici astazi nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democratilor a declarat ca partidul sau are si solutiile si oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei.

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Miercuri, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, liderul social democratilor a postat un mesaj acid pe contul personal de Facebook. Ciolacu este de parere ca seful statului nu a .

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE RAMONA IVAN, PRESEDINTELE COMISIEI PENTRU FONDURI EUROPENE DIN ARB: Este usor sa accesezi fonduri nerambursabile, dar mult mai complicat sa le implementezi corect

Fondurile europene trebuie sa aiba o mare raspandire, sa beneficieze cat mai multi cetateni de pe urma lor Oficialii sistemului bancar sunt de parere ca este destul de usor sa aplici si sa accesezi fonduri europene nerambursabile, dar este mult mai complicat sa le implementezi corect, potrivit doamnei Ramona Ivan, presedintele Comisiei pentru Fonduri Europene din Asociatia Romana a Bancilor ARB) si director al Directiei Relatii cu Institutii Nationale si Internationale din cadrul CEC Bank.

ADVERTORIAL Cum sa alegi o agentie de consultanta pentru fonduri europene?

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta categorie de agentie are o structura complet independenta. Ceea ce inseamna ca are propria organizatie. Ai de ales intre grupuri nationale sau internationale care au propriile imagini. Cu toate acestea, va fi necesar sa bagi mana in portofel, deoarece serviciile lor sunt adesea costisitoare. in plus, poti opta pentru firme regionale de consultanta fonduri europene care sunt capabile sa iti ofere un serviciu personalizat in ceea ce priveste aplicarea de fonduri structurale nerambusabile. in plus, preturile lor sunt mai mult sau mai putin acceptabile. Exista, de asemenea, consultanti independenti care ofera servicii specializate intr-un domeniu specific, cum ar fi agentii pentru consiliere in marketing , management, comunicare si multe altele. Adesea preturile lor sunt mai putin costisitoare decat ale altora.

Noi fonduri europene: Max. 2.250-6.000 lei pe luna pentru fermieri, pentru fiecare tanar somer angajat, sa-i plateasca salariul

Fermierii si alti angajatori din sectorul agro-alimentar vor putea obtine fonduri europene de cate maximum 2. 000 de lei pe luna pentru fiecare somer tanar pe care il vor angaja, sa-i plateasca salariul, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta in analiza Guvernului.

Eurobarometru: 60% dintre romani - multumiti de masurile luate de institutiile UE pentru a combate pandemia de COVID-19, comparativ cu 45% media europeana

Conform noului sondaj Eurobarometru standard publicat vineri, Romania se afla in topul statelor membre, dupa Irlanda 71%), dar la egalitate cu Ungaria si Polonia, in ceea ce priveste procentul respondentilor multumiti de masurile luate de institutiile Uniunii Europene pentru combaterea pandemiei de COVID-19 60%), comparativ cu media europeana de 45%. in acelasi timp, situatia economica ramane principala preocupare a cetatenilor UE in contextul pandemiei.

Rolul Romaniei in combaterea pandemiei de coronavirus la nivelul UE, evocat de ministrul Bogdan Aurescu la cel de al 9-lea Forum anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunarii

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat joi, in format videoconferinta, la reuniuneaministeriala din cadrul Forumului anual al Strategiei UE pentru regiunea Dunarii SUERD),organizat de.

ADVERTORIAL Cum se alege un consultant fonduri europene?

Descopera cateva puncte importante pentru a selecta furnizorul de consultanta fonduri europenecare te va sprijini in proiectul tau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )