Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nici astazi nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democratilor a declarat ca partidul sau are si solutiile si oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Miercuri, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, liderul social democratilor a postat un mesaj acid pe contul personal de Facebook. Ciolacu este de parere ca seful statului nu a .

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati.

Marcel Ciolacu, mesaj dupa conferinta de presa sustinuta de Presedinte: Iohannis pare neclintit in unicul sau plan: alegerile. Sanatatea nu conteaza! Doar puterea

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, o conferinta de presa referitoare la situatia actuala a Romaniei in plina criza sanitara, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori, in Capitala. in replica, presedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa lui Iohannis despre care a spus ca il intereseaza doar puterea.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

MARCEL CIOLACU: Marti validam listele de candidati la parlamentare in Comitetul Politic National

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti vor fi validate, in cadrul Comitetului Politic National, listele de candidati ale partidului pentru alegerile parlamentare.

MARCEL CIOLACU: Romanii nu mai pot fi pacaliti

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a mintit in legatura cu cresterea pensiilor si a salariilor cadrelor didactice, precum si in legatura cu masurile de protectie si sprijin destinate personalului sanitar aflat in prima linie in lupta cu pandemia, iar acum, desi promite ca nu va creste taxele, lucreaza la cresterea TVA, conform News. ro.

Marcel Ciolacu: Liberalii lucreaza de zor la simulari pentru a majora TVA-ul. Preturile vor creste pana la cer si peste un milion de romani vor ajunge sub pragul saraciei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat PNL ca i-a mintit pe romani in privinta majorariisalariilor pentru profesori si a pensiilor, iar acum mint in legatura cu taxele si impozitele. Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )