Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fonduri europene pentru scolarizare de urgenta in terapia intensiva

România Liberă România Liberă,
Fonduri europene pentru scolarizare de urgenta in terapia intensiva

Comisia Europeana a aprobat alocarea de fonduri in cadrul Instrumentului de sprijin de urgenta pentr. continuă pe România Liberă

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 175 milioane euro fonduri europene pentru tablete,echipamente de protectie si containere sanitare pentru scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamente IT in valoare de 100 de milioane de euro, necesare pentru buna desfasurare a cursurilor, ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID-19, a anuntat astazi Ministerul Fondurilor Europene MFE).

Comisia Europeana aloca 2,5 milioane de euro pentru pregatirea cadrelor medicale in vederea dobandirii de competente legate de terapia intensiva, in contextul pandemiei de Covid-19

In contextul pandemiei de coronavirus, Comisia Europeana aproba fonduri pentru pregatirea cadrelor medicale in vederea dobandirii de competente legate de terapia intensiva. Pregatirea acordata va asigura.

Primarii PNL au transformat orasele prin bani europeni. Timisoara a atras 500 milioane euro fonduri europene. GALERIE FOTO

Ce poate fi mai plicticos, veti zice, decat un articol despre fonduri europene. Mai ales ca ati auzit si vazut adesea ca atatea sanse au fost irosite, proiecte intarziate si bani nerambursabili nefolositi. Si totusi, ceva s-a schimbat in bine, an de an, la nivel local. La inceput au fost primari destoinici care au invatat singuri cum se scriu proiecte europene. Unii dintre ei si-au format echipe care s-au calificat din mers si au avut primele succese. Fenomenul s-a extins si rezultatele au devenit vizibile. in anii de guvernare PSD, ministerul fondurilor europene a existat cu adevarat doar la nivel local, acolo unde tot mai multi primari, majoritatea covarsitoare liberali, au realizat o veritabila scoala a dezvoltarii cu fonduri europene. Succesul acestor primari tine atat de viziunea liberala de dezvoltare bazata pe investitii si sustinerea sectorului privat, cat si de tehnica: atragerea fondurilor europene pentru finantarea investitiilor masive in infrastructura.

Fonduri europene 2021-2027: Opt programe prin care se vor finanta proiecte in Romania

Ministerul Fondurilor Europene enumera 8 programe de fonduri europene, cu alocarile de bani aferente, prin care se vor finanta proiecte de investitii, inclusiv pentru antreprenori, in Romania, in perioada de programare 2021-2027.

E.ON a devenit membru al Aliantei Europene pentru Hidrogen Curat

Grupul energetic E. ON a devenit membru al Aliantei Europene pentru Hidrogen Curat, o initiativa a Uniunii Europene care reuneste pana acum 200 de companii si organizatii, cu scopul atingerii tintelor climatice, se arata intr-un comunicat al companiei, conform Agerpres.

Fonduri europene 2020: Pana la 110.000 Euro fiecare, pentru firme IT de educatie. inscrieri online

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania si Republica Moldova, care dezvolta tehnologii in domeniul educatiei edtech), se pot inscrie la un accelerator de afaceri european pentru a putea obtine finantari nerambursabile de pana la 110. 000 de euro fiecare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )