Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fonduri europene de peste jumatate de miliard de euro pentru proiecte de integrare profesionala a somerilor si a tinerilor

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene de peste jumatate de miliard de euro pentru proiecte de integrare profesionala a somerilor si a tinerilor

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Administratiei si Fondurilor Europene MDRAPFE), a lansat cinci ghiduri de finantare in valoare totala de 551 milioane de euro, pentru proiecte care vizeaza reducerea somajului si cresterea ocuparii, in special in randul tinerilor, anunta ministerul intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Ministerul Dezvoltarii aloca peste 75 milioane euro pentru infrastructura judetului Neamt

Ministerul Dezvoltarii aloca peste 75 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii judetului Neamt, a anuntat astazi viceprim-ministrul Paul Stanescu, la Piatra Neamt, unde a semna 19 contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) si un contract din fonduri europene, informeaza ministerul prin intermediul unui comunicat de presa.

Suma autorizata la plata este de peste 900 milioane euro pentru fermieri

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca suma totala autorizata la plata pana in prezent, reprezentand avans aferent Campaniei 2017, este de 902,17 milioane euro pentru un numar de 735. 091 fermieri care au depus Cerere unica de plata.

Peste jumatate de miliard de euro, alocate pentru integrare profesionala

Ministerul dezvoltarii anunta lansarea a cinci ghiduri de finantare in valoare totala de 551 mil. euro, pentru proiecte care vizeaza reducerea somajului si cresterea ocuparii, in special in randul tinerilor.

Doi soti sunt acuzati ca au sustras peste 300.000 de lei din fonduri europene folosind acte false ca sa isi faca pensiune

Monica si Alexanbdru Nicolae au obtinut fonduri europene pentru a-si face o pensiune. Au cumparat firma care a castigat licitatia si au folosit acte false pentru a scapa de impozite. Au reusit sa sustraga peste 300. 000 de lei.

CNAIR a acordat Tehnostrade un contract de 3,9 milioane euro pentru lucrari la centura Radautiului

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a acordat firmei de constructii Tehnostrade din Bacau un contract de 18,1 milioane lei 3,9 milioane euro) pentru a efectua lucrari suplimentare la centura municipiului Radauti, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Sase milioane euro, fonduri europene pentru incurajarea consumului de carne de oaie si capra

Aflat sambata la Ploiesti pentru a promova campania Alege oaia, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus ca suma alocata de UE va fi accesata in 2018, doar in baza unor programe. Efectivul de oi la nivel national este cuprins intre 12 si 14 milioane.

Un afacerist din Italia, trimis in judecata pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene

Afaceristul italian Giuseppe Fangareggi a fost trimisa in judecata pentru fapte coruptie. Procurorii DNA-Craiova au stabilit ca inculpatul a obtinut ilegal de la APIA aproape 3 milioane de lei, folosind o factura care nu corespundea realitatii, emisa de o firma din strainatate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )