Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Dezvoltarii aloca peste 75 milioane euro pentru infrastructura judetului Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Dezvoltarii aloca peste 75 milioane euro pentru infrastructura judetului Neamt

Ministerul Dezvoltarii aloca peste 75 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii judetului Neamt, a anuntat astazi viceprim-ministrul Paul Stanescu, la Piatra Neamt, unde a semna 19 contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) si un contract din fonduri europene, informeaza ministerul prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Comisia Europeana aloca 17 milioane euro pentru imbunatatirea accesului la apa potabila

Peste 17 milioane de euro din Fondul de coeziune vor fi investiti in patru proiecte de infrastructura pentru gestionarea si distributia apei potabile in Romania, declara comisarul european, Corina Cretu, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

UE aloca peste 17 milioane euro pentru imbunatatirea accesului la apa potabila in Romania

Beneficiari vor fi locuitorii din Constanta, Ialomita, Gorj, Ilfov si Suceava. Lucrarile privesc nu numai finalizarea reabilitarii, ci si extinderea retelelor de apa din anumite zone.

Fonduri nerambursabile de peste 200 de milioane de euro pentru dezvoltare urbana la nivelul regiunii Sud Muntenia

Municipiile resedinta de judet din regiunea Sud Muntenia au intrat in prima etapa a procesului de accesare a fondurilor nerambursabile din cadrul Programului Operational Regional 2014 2020, pentru dezvoltarea urbana durabila.

Tranzactii de 9,4 milioane euro, intr-o sedinta in care indicele BET a revenit pe minus

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, o lichiditate de 43,45 milioane de lei 9,45 milioane de euro), sub media zilnica a acestui an 48,75 milioane lei), in contextul in care indicele de referinta BET a revenit in teritoriu negativ -0,47%).

40.000 Euro pentru mici afaceri: Proiecte Diaspora Start-up demarate

Organizatii non-guvernamentale ONG) care au intrat la finantare in apelul Diaspora Start-up au inceput sa anunte inceperea derularii proiectelor prin care ar urma sa ofere, printre altele, fonduri nerambursabile de maximum 40. 000 de euro unor romani care s-au intors din strainatate pentru a-s deschide mici afaceri in Romania. Selectia viitorilor antreprenori intra in responsabiliatea organizatiilor care deruleaza proiectele, subliniaza Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-o adresa remisa StartupCafe. ro .

Orase intregi risca sa ramana fara caldura la iarna. Primariile imprumuta aproape 20 de milioane de euro pentru a asigura agentul termic

Un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Dezvoltarii atrage atentia asupra faptului ca exista unitati administrativ teritoriale care nu au bani pentru a asigura cadura in blocuri, scoli sau gradinite in iarna care abia incepe. Pentru a iesi din impas, primariile pot adresa cereri de imprumut directiilor regionale ale MFP, urmand sa se achite de datorie in 20 de ani.

Cum a reusit un sat uitat de autoritati sa obtina cu sprijin privat o finantare de 3,5 milioane de euro pentru investitii

Este cea mai mare investitie rurala obtinuta, dupa 1989, printr-un proiect gestionat de o entitate privata. Localitatea galateana Cudalbi va beneficia in perioada urmatoare de o finantare nerambursabila, din fonduri europene, pentru racordarea la reteaua de gaze, reabilitarea unor cladiri publice si dezvoltarea unor servicii sociale si sprijinirea a cel putin 20 de firme locale.

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro, in primele 6 luni, SUA numarandu-se printre clientii fideli, potrivit.

UE ofera 16 miliarde de euro pentru investitii strategice. Romania primeste cei mai putini bani

Comisia Europeana aloca fonduri de 16 miliarde de euro, suplimentate cu cinci miliarde de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru dezvoltarea de proiecte strategice in tarile membre ale UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )