Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fonduri de pana la 1,5 milioane de euro pentru firme inovatoare in sanatate

Hotnews Hotnews,
 Fonduri de pana la 1,5 milioane de euro pentru firme inovatoare in sanatate

Firmele romanesti inovatoare care dezvolta tehnologii in domeniul sanatatii se pot inscrie, pana pe 15 martie 2021, la un program european in care sunt puse la bataie doua finantari de pana la 1,5 milioane de euro fiecare. continuă pe Hotnews

Noi finantari de 80 milioane euro pentru startup-uri smart city de la un investitor Glovo

Startup-urile care dezvolta tehnologii smart city vor putea obtine finantari de capital de risc dintr-un nou fond de investitii european, de 80 de milioane de euro, lansat joi, la Paris, de o firma de investitii care a finantat in trecut si unicornul spaniol Glovo.

Amenda de 5.000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare!

Veste ingrijoratoare pentru romanii care locuiesc in chirie. Amenda de 5. 000 de euro pentru romanii care fac asta in apartamentul lor. Atentie mare! Daca vi se intampla asta, este cazul sa anuntati imediat autoritatile. Ce pericol ii paste pe proprietarii apartamentelor de bloc daca nu respecta viata privata a chiriasilor. Amenda de 5. 000 de euro .

Germania aloca aproape 9 miliarde de euro pentru a cumpara peste 635 milioane de vaccinuri COVID-19

Germania intentioneaza sa cheltuie 8,89 miliarde de euro in acest an pentru a cumpara 635,1 milioane de vaccinuri COVID-19, atat in cadrul schemei comune de achizitii care a fost pusa la punct in Uniunea Europeana cat si in cadrul unor contracte nationale, potrivit unui document al Ministerului de Finante consultat de Reuters.

MAM Bricolaj vrea sa cumpere doua terenuri, cu 1,35 milioane euro

Actionarii MAM Bricolaj MAM) sunt convocati, in data de 16 martie, in vederea aprobarii achizitionarii de catre companie a doua terenuri si constructiile aferente, contra sumei de 1,35 milioane de euro, conform unui contract perfectat la finele lunii octombrie a anului trecut, se arata intr-un raport al retailerului de materiale de constructii publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

incetarea ajutoarelor pentru firme va duce la cresterea insolventelor si a creditelor neperformante in UE

Uniunea Europeana se va confrunta cu o crestere a insolventelor si a creditelor neperformante, dupa ce relansarea economica post-pandemie se va consolida iar guvernele vor incepe sa retraga programele nationale care mentin in viata multe firme, arata documentele UE consultate de Reuters si Agerpres.

Clotilde Armand: Am transferat catre Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor si a combustibilului

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca a transferat miercuri catre compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor si a combustibilului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )