Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fondurile europene de 1 miliard euro pentru firme: Cand se va lansa aplicatia electronica de inscriere

Hotnews Hotnews,
 Fondurile europene de 1 miliard euro pentru firme: Cand se va lansa aplicatia electronica de inscriere

Apar noi informatii despre fondurile europene de 1 miliard de euro pentru PFA, microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM): ministrul Economiei a anuntat vineri, intr-un interviu la HotNews. ro, cand ar putea fi lansata aplicatia electronica de inscrieri si modalitatea de acordare a ajutoarelor care ar urma sa ajunga la circa 100. 000 de afaceri. continuă pe Hotnews

Nou fond de 443 milioane Euro pentru firme IT europene

Startup-urile europene de tehnologie, aflate in faza de crestere, vor putea obtine noi finantari de capital de risc, de la un fond de investitii in valoare de 443 de milioane de euro, lansat miercuri.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, cu Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului. Tema discutiei - fondurile europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si ministrul de Finante Florin Citu. Tema principala a discutiei vor fi fondurile europene, potrivit anuntului Administratie Prezidentiale.

Fonduri pentru firme: Cate 30.000 Euro pentru hoteluri, sa-si puna statii de incarcare a masinilor electrice

Noi fonduri nerambursabile vor fi disponibile pentru firme: hotelurile vor putea accesa bani de la stat sa-si monteze panouri solare pentru producerea de energie regenerabila, precum si statii de incarcare a masinilor electrice, granturi de cate 30. 000 de euro urmand sa fie acordate.

Tara noastra va dispune de 24 miliarde euro pentru proiecte verzi

Dintr-un total de aproape 80 de miliarde de euro obtinut in urma negocierilor din Consiliul European, tara noastra va avea la dispozitie 24 de miliarde de euro pentru proiecte verzi, sustine ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, potrivit Agerpres.

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului .

Presedintele Klaus Iohannis: Fondurile europene de 80 de miliarde de euro vor contribui la reconstruirea Romaniei. Banii trebuie folositi efectiv, nu numai teoretic, si avem un plan (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa, miercuri, in care vorbeste despre planurile Executivului pentru folosirea fondurilor europene prevazute pentru tara noastra in bugetul.

UE pluseaza 100 de milioane euro pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-COVID

Comisia Europeana va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului. Sprijinul UE face parte din angajamentul Comisiei de a investi 1 miliard de euro din programul Orizont 2020, programul UE pentru cercetare si inovare, se arata intr-un comunicat transmis de CE.

Cum au ajuns Ungaria si Polonia sa se prezinte ca marile castigatoare ale summitului UE in care s-a decis ca fondurile europene sa fie conditionate de respectarea statului de drept

Charles Michel, presedintele Consiliului European, a anuntat ca sefii de stat si de Guvern din UE au decis pentru prima data, in cadrul summitului maraton recent incheiat, ca acordarea fondurilor europene sa.

Premiera in UE: Fondurile europene vor fi conditionate de respectarea statului de drept

Liderii UE au decis, pentru prima oara, conditionarea acordarii finantarilor europene de respectarea principiilor democratice in acordul privind masurile pentru relansarea economiei, adoptat marti dupa un summit maraton la Bruxelles, a anuntat presedintele Consiliului, Charles Michel, citat de AFP.

Romania pierde un miliard de euro pentru agricultura

Dezvoltarea rurala are alocata in perioada 2021 2027 o finantare mai mica iar Programul National S.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )