Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Playtech Playtech,
Raed Arafat, previziuni sumbre pentru romani. Cand si cum se va termina pandemia de COVID-19 in tara noastra

Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri care ar putea fi solutia pentru a iesi din aceasta criza sanitara si din pandemia de COVID-19 cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, vestile nu sunt imbucuratoare, deoarece milioane de cetateni nu sunt responsabili, iar spitalele au ajuns sa nu mai faca fata numarului . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Sunt zone in care oamenii respecta regulile doar cand vine controlul. Parca toata lumea a innebunit sa convinga de la batran, la tanar sa nu poarte masca (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca exista atat zone in care cu control, fara control oamenii respecta toate regulile, cat si locuri in.

in ce conditii poate reveni Romania la starea de urgenta. Avertismentul de ultima ora al lui Raed Arafat

Romania ar putea reveni la starea de urgenta daca se vor inregistra 10000 de cazuri de persoane noi infectate in decurs de cinci zile. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca situatia merge inspre mai rau. Ultimele prognoze arata ca s-ar putea sa avem un milion de cazuri de COVID-19 in .

Bill Gates, previziuni sumbre. Cand ar putea sa se redeschida scolile. Vestea la care nu se astepta nimeni

Daca momentul in care se ridica restrictiile impuse de autoritati intarzie, elevii vor incepe noul an scolar in conditii cu totul speciale. in urma cu cateva saptamani, a circulat schita unui ordin de ministru in care se vorbea despre mai putini elevi in clase, ore mai scurte si multe alte limitari. Dupa redeschiderea creselor si .

Avertisment de ultima ora de la Raed Arafat, dupa ce situatia a explodat in Romania. Un nou apel pentru cetateni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, face un nou apel catre romani, dupa ce numarul de noi imbolnaviri cu coronavirus a explodat pur si simplu. Oficialul le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste, manipulatoare. Raed Arafat le cere romanilor sa ignore mesajele conspirationiste Raed Arafat a spus ca datele privind coronavirusul, facute publice .

Raed Arafat da cartile pe fata. Cati bani primeste Romania daca declara mai multe persoane infectate cu COVID-19

Raed Arafat a vorbit ieri seara despre situatia Romaniei in aceste momente. Secretarul de stat in MAI avertizeaza ca lucrurile nu merg pe o panta descendenta si nu se afla nici pe platou, ci dimpotriva, se afla pe o panta ascendenta, ceea ce pune in pericol sanatatea oamenilor. Raed Arafat neaga informatia momentului in contextul .

Raed Arafat, despre banii pe care Romania i-ar incasa de la UE pentru bolnavii Covid-19: Sunt manipulari gandite

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a comentat un fake news care circula in presa din Romania si anume ca autoritatile ar umfla numarul de cazuri de Covid-19 din tara noastra pentru a primi mai multi bani europeni. Sunt manipulari gandite, care au un impact asupra unui procent din populatie, spune Arafat.

Raed Arafat demonteaza fake news-ul momentului la Sinteza Zilei. Cati bani ia Romania daca declara mai multi bolnavi Covid-19? Ce a descoperit Mihai Gadea

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a vorbit transparent despre situatia in care evolueaza pandemia in Romania si a dezvaluit ca sistemul medical risca sa intre in colaps daca se mentine trendul crescator. intrebat de Mihai Gadea despre fake news-ul momentului, Raed Arafat a avut o pozitie vehementa, in exclusivitate la Antena3.

Victor Ciutacu, jignire dura la adresa lui Raed Arafat: Mi se pare ca are vocatie de doctor cam cat talent de inginer am eu

In contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe persoane publice acuza autoritatile pentru lipsa de competenta cu privire la gestionarea situatiei. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri se pune adesea pe fondul nepriceperii celor care se afla la conducerea tarii. in ultima vreme, cea mai des atacata autoritate este seful DSU, Raed Arafat. Victor Ciutacu, .

Raed Arafat anunta ca in Bucuresti nu au mai existat locuri nici pentru bolnavii simptomatici

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat, joi seara, ca cu o noapte inainte nu au mai existat locuri in spitalele Covid din Bucuresti pentru pacientii simptomatici.

Raed Arafat: Orice crestere a bilantului inseamna o presiune mai mare pe sectiile de terapie intensiva si mai multe decese. Dupa toate campaniile si controversele, lumea si-a pierdut spiritul de solidaritate si conformare (VIDEO)

Orice crestere a numarului de cazuri de COVID-19 inseamna automat si o presiune mai mare pentru sectiile de terapie intensiva, dar si inmultirea deceselor, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )