Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fondurile europene pentru Romania, in pericol din cauza modificarii legii Curtii de Conturi

Adevărul Adevărul,
Fondurile europene pentru Romania, in pericol din cauza modificarii legii Curtii de Conturi

Limitarea atributiilor Curtii de Conturi, inclusiv in privinta recuperarii prejudiciilor si a controalelor privind achizitiile publice, modificari propuse de PSD si adoptate deja de Camera Deputatilor, pot duce la suspendarea tuturor platilor facute de UE in proiecte europene. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate.

Bruxelles avertizeaza: Romania risca suspendarea tuturor platilor facute de UE, din cauza unor modificari la legea Curtii de Conturi

Potrivit unor surse de la Bruxelles care au confirmat pentru G4Media , Romania risca suspendarea tuturor platilor facute de UE in proiectele europene din cauza unor modificari aduse la legea Curtii de Conturi.

Ponta: Dragnea si-a facut afise electorale cu fondurile alocate pentru strategia de dezvoltare a Teleormanului. Asta vrea si acum: sa ia voturile si banii

Liviu Dragnea ar fi folosit fondurile alocate pentru strategia de dezvoltare a judetului Teleorman in campania electorala din 2010, acuza fostul premier Victor Ponta. El mai sustine ca Dragnea urmareste sa faca acelasi lucru si cu strategia de dezvoltare pana in 2040.

Fonduri europene pentru startupuri care dezvolta inteligenta artificiala (AI)

Startupuri si alte firme din Uniunea Europeana vor putea accesa fonduri europene pentru dezvoltarea de tehnologii in inteligenta artificiala, big data si roboti, printr-o suplimetare de buget la programul Orizont 2020, al Comisiei Europene.

Clipe de groaza pentru 240 de pasageri: Fereastra unui avion, care se afla la 4.600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor (VIDEO)

Fereastra unui avion Boeing 787, care se afla la 4. 600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor, aceasta fiind luata de o insotitoare de zbor care a reusit sa o puna la loc. in cele din urma,.

Si-a ranit sora din cauza unui selfie. Cei doi frati s-au luat la cearta, iar totul s-a incheiat dramatic. Ce a putut sa ii faca barbatul

Un frate suparat si-a accidentat grav sora in timp ce se aflau in masina. Acestia s-au certat din cauza unei poze de tip selfie. Victima, impreuna cu o alta sora, au vrut sa faca un selfie cu tatal lor.

Numarul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 126. Ultima victima, un tnar din Teleorman

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 126, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmite Agerpres.

Scolile britanice renunta la ceasurile de tip analog din cauza ca adolescentii nu sunt capabili sa citeasca ora

Scolile britanice renunta la ceasurile de tip analog din salile de examen din cauza ca adolescentii nu sunt capabili sa citeasca ora, a anuntat Uniunea cadrelor didactice, citata de The Telegraph, scrie News. ro.

George Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale

Fostul presedinte american George H. Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, acesta aflandu-se la terapie.

George Bush senior, spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa nmormntarea sotiei sale

Fostul presedinte american, George H. Bush, se afla spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, anuntaBBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )