Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate. continuă pe Antena3

Statele din est vor primi mai putini bani europeni. Reforma majora a bugetului UE, pregatita de Bruxelles

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate de criza financiara, cum ar fi Spania si Grecia, scrie Financial Times.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

Lovitura DURA pentru Romania: Ce tara impune restrictii lucratorilor romani

Consiliul Federal al Elvetiei a decis sa prelungeasca cu inca un an clauza de salvgardare prevazuta in acordul asupra liberei circulatii, stabilind un numar fix de cetateni din Romania si Bulgaria carora.

Risc urias pentru Romania. Este inadmisibil!

Europarlamentarul Norica Nicolai ALDE) a afirmat vineri, la Pitesti, ca Romania risca sa piarda in urmatorii ani cateva miliarde de euro din fondurile europene pe care le are la dispozitie, in primul rand di.

Pedepse aspre pentru violatorii copiilor din India

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat astazi o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani, relateaza agentia dpa.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )