Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane de salariati ai guvernului federal al Statelor Unite, relateaza Forbes. continuă pe Hotnews

James Gorman a devenit cel mai bine platit director de banca din SUA Suma castigata de CEO-ul Morgan Stanley

CEO-ul Morgan Stanley a primit un pachet salarial cu 22% mai mare anul trecut fata de 2019, devenind cel mai bine platit director de banca din Statele Unite, relateaza Business Insider.

Voce avizata din F1: Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot de pe grila Formulei 1, dar beneficiaza de un monopost fantastic

A castigat in 2020 al saptelea titlu mondial, performanta cu care l-a egalat pe legendarul Michael Schumacher. Cu toate acestea, exista voci in paddock care spun ca Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot existent in acest moment pe grila de start a Marelui Circ.

Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA. Cate mii de dolari castiga, de fapt

Se pare ca cunoscutul imunolog american incaseaza chiar mai mult decat presedintele Statelor Unite ale Americii. Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane ai guvernului federal al SUA, transmite Forbes. Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA Renumitul imunolog a incasat in 2019 nu mai putin .

Messi, cel mai bun marcator sud-american in competitiile UEFA

Argentinianul Lionel Messi este cel mai bun marcator sud-american in competitiile organizate de UEFA, anunta forul de la Nyon.

Cel mai bogat om din America Latina are coronavirus. in ce stare se afla Carlos Slim

Carlos Slim, cel mai bogat om din America Latina, a fost testat pozitiv cu coronavirus, informeaza BBC. Miliardarul mexican, care are 80 de ani, prezinta simptome usoare si face fata foarte bine.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: Romania sta mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Avem 2% vaccinati

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,Raed Arafat, a precizat, la Antena 3,ca Romania are deja 2% de oameni vaccinati si sta mai bine decatmajoritatea tarilor.

Raed Arafat: Romania sta mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Avem 2% vaccinati

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus ca Romania sta bine la capitolul vaccinare, comparativ cu majoritatea tarilor europene. Stam mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Am ajuns pe zi sa vaccinam peste 30. 000 de oameni, a declarat Raed Arafat, in exclusivitate la Antena 3.

Dr. Mihaela Bilic, despre alimentul care topeste kilogramele: Este cel mai satios si eficient in diete

Medicul nutritionist Mihaela Bilic vorbeste intr-un filmulet postat pe pagina personala de Facebook despre alimentul cel mai satios si eficient in diete.

Orban evita sa spuna daca va candida la sefia PNL: Cel mai probabil, congresul va avea loc in luna septembrie, octombrie

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, marti, ca din cauza pandemiei, congresul partidului va avea loc cel mai probabil in septembrie-octombrie. intrebat de presa daca va mai candida pentru functia de presedinte al PNL, Orban a evitat sa raspunda dar a prezentat succint un bilant al activitatii sale la sefia partidului. Reamintim ca in interiorul PNL exista nemultumiri la adresa modului in care Orban a purtat negocierile pentru guvernul de centru-dreapta.

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume: Ojos del Salado

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume, Ojos del Salado, in lantul muntos al Anzilor, cu o inaltime de 6893 de metri deasupra nivelului marii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )