Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cel mai bogat om din America Latina are coronavirus. in ce stare se afla Carlos Slim

B1 B1,
Cel mai bogat om din America Latina are coronavirus. in ce stare se afla Carlos Slim

Carlos Slim, cel mai bogat om din America Latina, a fost testat pozitiv cu coronavirus, informeaza BBC. Miliardarul mexican, care are 80 de ani, prezinta simptome usoare si face fata foarte bine. continuă pe B1

Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane de salariati ai guvernului federal al Statelor Unite, relateaza Forbes.

Orban evita sa spuna daca va candida la sefia PNL: Cel mai probabil, congresul va avea loc in luna septembrie, octombrie

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, marti, ca din cauza pandemiei, congresul partidului va avea loc cel mai probabil in septembrie-octombrie. intrebat de presa daca va mai candida pentru functia de presedinte al PNL, Orban a evitat sa raspunda dar a prezentat succint un bilant al activitatii sale la sefia partidului. Reamintim ca in interiorul PNL exista nemultumiri la adresa modului in care Orban a purtat negocierile pentru guvernul de centru-dreapta.

Messi, cel mai bun marcator sud-american in competitiile UEFA

Argentinianul Lionel Messi este cel mai bun marcator sud-american in competitiile organizate de UEFA, anunta forul de la Nyon.

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume: Ojos del Salado

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume, Ojos del Salado, in lantul muntos al Anzilor, cu o inaltime de 6893 de metri deasupra nivelului marii.

BOGDAN BADEA, HIDROELECTRICA: Speram intr-o listare a companiei la sfarsitul acestui an, in cel mai fericit caz

Conducerea Hidroelectrica spera la listarea companiei la bursa la sfarsitul acestui an, in cel mai bun caz, a spus astazi Bogdan Badea, directorul general al producatorului de energie, in cadrul conferintei ce a marcat aniversarea a zece ani de la listarea Fondului Proprietatea FP) la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

James Gorman a devenit cel mai bine platit director de banca din SUA Suma castigata de CEO-ul Morgan Stanley

CEO-ul Morgan Stanley a primit un pachet salarial cu 22% mai mare anul trecut fata de 2019, devenind cel mai bine platit director de banca din Statele Unite, relateaza Business Insider.

Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zambetul pe bune, omului de afaceri? Aflat in arest la domiciliu, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Barbatul .

Cum faci acasa cel mai bun hummus cu avocado. Reteta speciala, totul e gata in doar 60 de minute

Bucatarii au descoperit ingredientele si masurile potrivite pentru o reteta perfecta de hummus cu avocado. Poate pentru unii suna putin ciudat, insa daca vei gusta acest preparat cu siguranta nu il vei mai uita. E gata in doar 60 de minute! Ce trebuie sa faci? Reteta pentru hummus cu avocado Inventiile sunt de departe de .

Cum faci cel mai bun cheesecake cu fructe de padure. Reteta simpla, fara coacere

Care e reteta perfecta pentru un cheesecake extraordinar? Pana si un copil poate face acest preparat. De ce ai nevoie si care e modul de preparare? Pasii sunt extrem de simpli si n-ai nevoie de multe ingrediente scumpe. Reteta pentru cheesecake cu fructe de padure Vrei sa faci o prajitura geniala dupa care invitatii tai .

Voce avizata din F1: Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot de pe grila Formulei 1, dar beneficiaza de un monopost fantastic

A castigat in 2020 al saptelea titlu mondial, performanta cu care l-a egalat pe legendarul Michael Schumacher. Cu toate acestea, exista voci in paddock care spun ca Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot existent in acest moment pe grila de start a Marelui Circ.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )