Libnet.ro
UNICEF

07:15

Forbes: Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva la nivel mondial

B1 B1,
Forbes: Maria Sarapova, cea mai bine platita sportiva la nivel mondial

Rusoaica Maria Sarapova ocupa prima pozitie in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume, cu 29 de milioane de dolari, dintre care doar sase milioane de dolari premii, restul fiind reprezentat de. continuă pe B1

Maria Sharapova, cea mai bine platita sportiva din lume - Forbes

Maria Sharapova este sportiva cea mai bine platita din lume, dupa cum informeaza Forbes. Intre iunie 2012 si iunie 2013, jucatoarea de tenis din Rusia a castigat 29 de milioane de dolari doar sase milioane sunt din tenis, restul din contractele de imagine).

Sarapova, cea mai bine platita sportiva a anului! Dovada ca si in tenis se fac bani

Maria Sarapova 3WTA) este nominalizata pentru a noua oara consecutiv drept cea mai bine remunerata sportiva a anului la nivel mondial.

Adrian Cristea este cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei Bucuresti

Cel mai bine platit jucator al Stelei este un fost dinamovist. Dupa 5 ani la acum rivalii din Stefan cel Mare, Printul Adrian Cristea va incasa de la Steaua un salariu de 180. 000 de euro pe sezon. Cu aceasta.

Cum arata cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile si are o lungime de peste un kilometru, iar functionarea sa anuala costa circa 2,3 milioane de euro.

Mamiferele cu cea mai buna memorie. isi pot recunoaste semenii si dupa o despartire de 20 de ani

Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Chicago din SUA arata ca delfinii sunt capabili sa isi recunoasca confratii chiar si dupa o despartire de 20 de ani, fiind animalele cu cea mai lunga me.

Cea mai neagra perioada din ultimii 40 de ani pentru economia Italiei: PIB-ul a scazut cu 0,2 procente

Institutul de statistica ISTAT a anuntat o contractie a PIB-ului Italiei cu 0,2% pentru cel de al doilea trimestru, al optulea consecutiv de declin, aceasta fiind cea mai indelungata recesiune a tarii incepand.

Japonezii vor sa-si intimideze inamicii. Cea mai mare nava de razboi, lansata cu fast in Japonia

Cea mai mare nava militara japoneza de la cel de-al Doilea Razboi incoace a fost lansata la apa cu fast in Japonia. in valoare de 1,2 miliarde de dolari, nava poate transporta pana la noua elicoptere si are.

Cea mai optimista prognoza: inflatia se injumatateste pana in septembrie

Decizia Guvernului de a reduce TVA la produsele de panificatie pana la 9% a determinat economistii sa isi revizuiasca prognozele. Banca centrala este asteptata sa isi ajusteze in jos prognoza miercuri, cu ocazia prezentarii raportului trimestrial asupra inflatiei. Afla care este cea mai optimista estimare pentru evolutia preturilor in toamna.

CFR Cluj la cea mai drastica infrangere din ultimii opt ani

Echipa CFR Cluj a suferit, luni seara, cea mai categorica infrangere din ultimii opt ani, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )