Libnet.ro
UNICEF

00:07

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Antena3 Antena3,
Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Timisoara, desemnata de publicatia Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016 Timisoara, 9 feb /Agerpres/ - Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras. continuă pe Antena3

Forbes: Timisoara, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016

Municipiul Timisoara a fost desemnat de Revista Forbes cel mai bun oras pentru afaceri din Romania in 2016, pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducand in Top 10 al acestei clasificari realizate de publicatie, fiind urmata de Cluj Napoca si de Bucuresti, a declarat, marti, primarul Nicolae Robu, citat de Agerpres.

Timisoara, pentru a doua oara consecutiv, cel mai bun oras pentru afaceri din Romania

Topul Forbes 40 cele mai bune orase pentru afaceri din Romania a ajuns la a patra editie. Pentru a doua oara consecutive si a treia data in istorie, Timisoara este cel mai bun oras pentru afaceri din Romania.

Titlurile Impact, cel mai bun randament in urma reluarii achizitiilor de catre actionarul majoritar

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au inregistrat o apreciere de 17,39%, raportata la moneda euro, in perioada 29 ianuarie - 5 februarie 2016, reprezentand cea mai mare crestere la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Tina Olari, romanca ce a imbracat-o pe Miss World 2015, desemnata cel mai bun designer din Spania

Tina Olari, bistriteanca ce a imbracat-o pe Miss World 2015, Mireia Lalaguna, va primit luna aceasta premiul Degetarul de Aur pentru cel mai bun designer din Spania in anul 2015. Creatoarea de moda este primul designer de origine romana care primeste aceasta distinctie.

Motivul incredibil pentru care cel mai bun bucatar al lumii s-a sinucis

Benoit Violier, celebrul bucatar care s-a sinucis saptamana trecuta, ar fi recurs la acest gest extrem dupa ce a realizat ca a cazut victima unei inselatorii care l-a costat aproximativ doua milioane de.

Cel mai important monument baroc din Banat. Catedrala plina de oameni a fost bombardata fara sa se inregistreze vreo victima: A fost o minune cereasca

Domul Romano-Catolic aflat in Piata Unirii din Timisoara este un simbol al orasului. Potrivit datelor existente pe site-ul infocentrului turistic din Timisoara, catedrala are o istorie foarte interesanta.

Cel mai reprezentativ restaurant pentru fiecare tara din Uniunea Europeana: localul din Bucuresti care figureaza in clasament

Fiecare vizita intr-o tara straina ar trebui sa ne ofere o experienta cat se poate de placuta si autentica, iar gastronomia locala imbina ambele aspect, cu conditia sa gasesti restaurantele potrivite. Ca un reper pentru turisti a fost realizat un clasament cu cele mai reprezentative restaurante din tarile Uniunii Europene.

Cel mai iubit DJ al lumii revine in Romania

Cel mai cunoscut si dorit DJ al lumii, ARMIN van BUUREN, revine pe scena celui mai bun festival din Europa, UNTOLD si se alatura lui TIESTO, HARDWELL si AFROJACK, in lista regilor genului electronic-dance-music, ce.

Pretul graului a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext de la Paris au scazut astazi pentru a zecea zi consecutiv, ceea ce a dus preturile la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, pe fondul ingrijorarilor legate de cererea redusa, dupa ce Egiptul nu a reusit sa cumpere grau la ultimele doua licitatii organizate saptamana trecuta, transmite Bloomberg.

FOTOGALERIE Cel mai practic vine la Geneva cu un nou nume si un interior mai luxos: GTC4Lusso

FF, cel mai practic si de familie model al marcii sport de lux italiene, lansat in 2011, primeste cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 3-13 martie) imbunatiri estetice si tehnice, dar si un nou nume: GTC4Lusso. Acest model se adauga in gama din acest an si nu este inca limpede daca FF va mai fi pastrat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )