Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai important monument baroc din Banat. Catedrala plina de oameni a fost bombardata fara sa se inregistreze vreo victima: A fost o minune cereasca

Adevărul Adevărul,
Cel mai important monument baroc din Banat. Catedrala plina de oameni a fost bombardata fara sa se inregistreze vreo victima: A fost o minune cereasca

Domul Romano-Catolic aflat in Piata Unirii din Timisoara este un simbol al orasului. Potrivit datelor existente pe site-ul infocentrului turistic din Timisoara, catedrala are o istorie foarte interesanta. continuă pe Adevărul

Sony lanseaza camera foto and 945;6300, cu cel mai rapid autofocus din lume

Sony lanseaza cel mai nou model al gamei de camere foto mirrorless premiate, modelul and 945;6300. Camera beneficiaza de un sistem 4D FOCUS fara precedent, care poate focaliza pe un subiect in 0,05 secunde, cel mai scurt timp AF din lume, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Anuntul facut de McDonalds Romania. Compania a inregistrat cel mai mare profit de la intrarea pe piata

McDonalds Romania a obtinut in 2015 cel mai mare profit de la intrarea pe piata, de peste 10 mil. euro, de peste doua ori mai mare decat in anul anterior si de peste zece ori mai mare decat in 2012, cel.

Transelectrica, cel mai bun randament din BET

Actiunile TranselectricaTEL) s-au apreciat cu 3,77%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 februarie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Volvo XC60 este cel mai bine vandut SUV de clasa medie in Europa

Volvo XC60 a fost cel mai vandut SUV de clasa medie in Europa in 2015, arata statisticile companiei de cercetare din domeniul automobilistic JATO.

FOTO: Romanca Tina Olari, aleasa cel mai bun designer din Spania, in 2015

Designerul Tina Olari va primi premiul Degetarul de aur pentru cel mai bun designer din Spania in anul 2015. Astfel, ea va deveni primul roman care primeste aceasta distinctie.

Pleci din Bucuresti? Vezi unde gasesti cel mai ieftin carburant

Daca vrei sa iesi in weekend din Capitala, cel mai probabil vei alege una autostrazile, A1, A2 si A3, DN1 sau drumul European E85, spre Bulgaria. Vezi unde gasesti cel mai ieftin carburant.

Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Dependenta energetica a Uniunii Europene era in 2014 de 53,4%, ceea ce inseamna ca blocul comunitar a trebuit sa importe mai mult de jumatate din energia pe care a consumat-o, insa, cu toate acestea, in randul statelor membre cele mai putin dependente de importurile de energie au fost Estonia 8,9%), Danemarca 12,8%) si Romania 17%), arata datele publicate ieri de Oficiul european de statistica Eurostat), citate de Agerpres.

INTERVIU Emil Bituleanu, Libra Internet Bank: 2015 a fost cel mai bun an din istoria bancii

Anul 2015 a fost un foarte bun pentru Libra Internet Bank, poate chiar cel mai bun din istoria bancii, a declarat Emil Bituleanu, presedintele bancii, intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, in care expune motivele care au dus la.

Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Deoarece cred in continuare ca cel mai bine se vand dispozitivele insotite de superlative, noul Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume. Cand vine vorba de camere foto mirorrless si compacte premium, Sony a facut o treaba foarte buna in ultimii ani. Performanta acestui segment din afacerilecompaniei a fost atat de [].

Poate cel mai bun Need For Speed este disponibil gratuit

Timp de multiani, EA a lansat un joc Need For Speed la fiecare 12 luni. Putine au ramas insa in mentalul colectiv precum Need For Speed Most Wanted. Desi Steam este cel mai popular magazin online pentru jocuri in format digital, cei de la Electronic Arts spera sa va convinga sa va orientati si catre [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )