Libnet.ro
UNICEF

01:05

Forbes: Topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri

Adevărul Adevărul,
Forbes: Topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri

Madonna este celebritatea cu cele mai mari castiguri, potrivit traditionalului top Forbes, dat publicitatii luni. Cantareata americana in varsta de 55 de ani a obtinut 125 de milioane de dolari in ultimul an. continuă pe Adevărul

Madonna, pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri potrivit topului Forbes

Topul Forbes, dat luni publicitatii, o claseaza pe Madonna drept vedeta cu cele mai mari castiguri, cu un profit de 125 de milioane de dolari obtinuti in 2012, citeazaReuters. Cea mai mare parte a.

Moody's ar putea retrograda cele mai mari banci americane

Agentia de evaluare financiara Moody's a avertizat, saptamana trecuta, ca ar putea retrograda sase mari banci americane, din cauza ca Guvernul federal ar putea sa-si reduca sprijinul daca vor intra din nou in dificultate.

Cele mai bune aplicatii de securitate pentru smartphone-urile Android si iOS.

Peste 85% dintre utilizatorii locali de smartphone-uri nu utilizeaza aplicatii mobile pentru securitatea acestor dispozitive. Printre cele mai mari riscuri specifice se numara accesarea neautorizata de date confidentiale si furtul informatiilor, dificultatea in localizarea dispozitivului prin GPS si imposibilitatea blocarii terminalului de la distanta, in cazul pierderii sau furtului. Cei mai multi dintre utilizatori nu vad dispozitivul ca pe o tinta a unor atacuri informatice si, in .

Seful editurii Publica: Crestem cu peste 10% anul acesta. Colectia cu cele mai vanzari este cea de antreprenoriat

Colectiile despre antreprenoriat si despre investitii sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Ungureanu, director executiv al Publica, cel mai mare publisher local specializat in editarea de carti de.

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la .

Jamie Oliver critica familiile sarace: in 7 cazuri din 10, cele mai sarace familii din Marea Britanie aleg cea mai scumpa varianta sa se hraneasca

Celebrul bucatar Jamie Oliver critica familiile sarace care, in opinia sa, cheltuiesc banii pe mancare scumpa in loc sa gateasca acasa, relateaza Huffington Post. in sapte cazuri din 10, cele mai.

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

FOTO VIDEO Cele mai inspaimantatoare masti din filmele de groaza

Filmele de groaza au incercat dintotdeauna sa aduca o nota de suspans, mai ales prin aparitiile personajului principal care, de cele mai multe ori, isi ascunde chipul in spatele unei masti. De altfel, acesti criminali fictivi raman intipariti in memoria spectatorilor tocmai datorita mastilor purtate.

Studiu: Tigarile electronice pot raspandi molecule toxice in cantitati mai mari decat tigarile clasice

Tigarile electronice, care au devenit tot mai populare printre consumatorii de tutun, pot raspandi molecule toxice in cantitati care le depasesc chiar pe cele din tigarile clasice, arata un studiu recent.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )