Libnet.ro
UNICEF

23:45

MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Devorator Monden Devorator Monden,
MTV Video Music Awards. Vezi aici cele mai bune 10 show-uri live din toate timpurile!

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in muzica va avea loc duminica, 25 august, in Barclays Center, Brooklyn, New York, pentru a premia cele mai bune videoclipuri lansate in anul precedent. MTV Video Music Awards si ale sale multe momente memorabile isi vor schimba prefixul, ajungand la cea de-a 30-a editie. De la . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Posibila reuniune a trupei N Sync in cadrul galei MTV Video Music Awards?

Dupa intreruperea activitatii in anul 2002, membrii formatiei N Sync planuiesc sa se reuneasca pentru a canta impreuna in cadrul galei MTV Video Music Awards care va avea loc pe 25 august, scrie Huffington Post.

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in .

BET Hip-Hop Awards 2013. Vezi aici lista artistilor nominalizati!

Editia din acest an, care il va avea ca gazda pe Snoop Dogg, va fi organizata si inregistrata pe 28 septembrie in Boisfeuillet Jones Atlanta Civic Center si va fi televizata in premiera pe 15 octombrie, inclusiv in Marea Britanie si Africa. Topul nominalizarilor de anul acesta este condus de catre Kendrick Lamar care a .

Cine e cel mai iubit artist roman? A inceput votarea pentru Fans Like Award la Media Music Awards!

La Media Music Awards, cea mai importanta gala de premii din Romania, publicul va avea sansa sa voteze pentru doar o singura categorie, Fans Like Award. Continue reading .

Britney Spears si Sia se lauda reciproc pe Twitter! Vezi aici de ce!

Britney se afla in aceasta perioada in studioul de inregistrari pentru a-si realiza cel de-al optulea album din cariera. Dar cantareata nu este singura, doi dintre cei care ii dau o mana de ajutor fiind will. am si Sia. Conform ultimelor declaratii, se pare ca Sia si Britney Spears ar fi compus impreuna o frumoasa piesa .

Lady Gaga il acuza pe Perez Hilton de hartuire! Vezi aici de ce!

Excentrica cantareata si celebrul blogger erau cunoscuti ca fiind foarte buni prieteni. Aceasta prietenie incepe sa stea sub semnul intrebarii de vreme ce Perez ii critica performantele slabe in topuri ale noului sau single, Applause, si se pare ca acesta ar fi si urmarit-o pana la apartamentul sau din New York, desi sursele citate spun .

FOTO VIDEO Cele mai inspaimantatoare masti din filmele de groaza

Filmele de groaza au incercat dintotdeauna sa aduca o nota de suspans, mai ales prin aparitiile personajului principal care, de cele mai multe ori, isi ascunde chipul in spatele unei masti. De altfel, acesti criminali fictivi raman intipariti in memoria spectatorilor tocmai datorita mastilor purtate.

PRECAUTIE: Cum sa ne ferim de TALHARI. Femeile sunt cele mai vulnerabile in fata infractorilor.

Femeile sunt cele mai vulnerabile persoane, pe strada, arata un stiudiu al politiei Ilfov. Oamenii legii da cateva sfaturi pentru reprezentantele acestei categorii sociale, pentru a nu mai fi atacate de hoti. Fii precauta! Poti preveni talharia!, este o campanie a politiei prin care se vrea o mai buna informare a femeilor cu privire la pericolele la care se expun, daca nu sunt vigilente. Iata cateva dintre cele mai practice sfaturi: Ai grija la ceea ce se intampla in jurul tau .

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9 alimente pe.

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )