Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ford: B-Max a devenit cel mai bine vandut model din segmentul sau in Europa

Hotnews Hotnews,
 Ford: B-Max a devenit cel mai bine vandut model din segmentul sau in Europa

Ford a anuntat ca modelul B-Max a devenit cel mai bine vandut automobil din segmentul sau, in primul trimestru din 2013, devansant modele precum Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz si Opel/Vauxhall Meriva. Circa 18. 500 unitati B-Max au fost cumparate in primele trei luni din 2013 de catre clienti din 19 tari reprezentative din Europa, potrivit Ford, care citeaza date ale firmei de cercetare Polk. continuă pe Hotnews

Google devine cel mai mare proprietar media din lume - clasament ZenithOptimedia

Google a devenit cel mai mare proprietar media din lume, din punct de vedere al veniturilor derivate din publicitate, potrivit celui mai nou clasament realizat in acest sens de reteaua internationala de media ZenithOptimedia si dat publicitatii saptamana aceasta. Corporatia a depasit precedentul detinator al acestui titlu, furnizorul american de servicii de televiziune prin satelit DirecTV. Google depaseste, in clasament, alti colosi media precum News Corporation, The Walt Disney Company, Comcast si Time Warner. Potrivit clasamentului Top 30 Global Media Owners, principalii proprietari de Internet media - Google, Facebook, Microsoft si Yahoo! - au generat, in 2011, venituri de 49,2 miliarde de dolari, peste jumatate din totalul de 77 de miliarde de dolari cat s-a cheltuit pentru publicitate pe Internet in lume.

Horia Brenciu este cel mai fericit tatic! Petrece fiecare moment liber in compania fiicei sale!

Cu toate ca este un personaj expansiv si deschis atunci cand se afla pe scena, Horia Brenciu a preferat intotdeauna sa ramana discret in ceea ce priveste viata sa de familie. De ani de zile, acesta traieste o frumoasa poveste de iubire cu Alice Dumitrescu, iar de curand cei doi au primit cel mai asteptat cadou au devenit parinti! Continue reading .

FOTO: Cum arata cel mai mare CIMITIR din lume, in care armata SUA a intrat cu MASINILE BLINDATE.

Cel mai mare cimitir din lume este Wadi Al-Salaam si se afla in orasul sfant siit Najaf din Irak. Aproximativ 500. 000 de musulmani siiti sunt ingropati, anual, in cimitirul Wadi Al-Salaam, care se intinde pe o suprafata de 6 km patrati si contine cateva milioane de morminte. In timpul ocupatiei americane din Irak, cimitirul a devenit una dintre ascunzatorile preferate de catre insurgenti, conform site-ului re-actor. net. Citeste si Saracie sau atac la decenta? Cum arata o calatorie cu .

Un spital din Romania, nominalizat la titlul de cel mai curat spital din Europa.

Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Brasov, informeaza Realitatea. net. O unitate sanitara privata din Romania se lupta pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg si Irlanda. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii au mers la Brasov si au spus ca unitatea de la noi din tara are cele mai mari sanse sa castige. In spitalul brasovean nominalizat la titlul de Cel mai curat spital din Europa regulile de igiena sunt foarte stricte. Folosim dezinfectanti de inalta .

Romania, pe locul 55 intr-un top al competitivitatii economiei: Este cel mai slab calificativ de cand a fost inclusa in clasament

In ultimul an, Romania a coborat pe 55, cu doua locuri, intr-un top al competitivitatii ecnomice, acesta fiind cel mai slab calificativ de cand a fost inclusa in clasament, in 2003, relateazp Ziarul.

Romania, una din tarile care cheltuie cel mai putin pentru politici sociale

Romania este una dintre tarile care cheltuie cel mai putin pentru politici sociale, iar acest lucru trebuie analizat, dupa cum afirma Egbert Holthuis, seful Departamentului Europa 2020 - Politici sociale din cadrul Comisiei Europene.

Televiziunea se schimba cu Orange: Operatorul a invitat presa pe 11 iunie pentru a-si prezenta cel mai asteptat serviciu al anului

Orange Romania a transmis miercuri catre presa o invitatie la un eveniment ce va avea loc pe 11 iunie 2013, in care va prezenta detalii despre cel mai asteptat serviciu din portofoliul sau. 'Pregateste-te sa vezi lumea altfel' si 'televiziunea se schimba cu Orange' se mentioneaza in invitatie, cel mai probabil fiind vorba despre lansarea serviciului de televiziune. Amintim ca saptamana trecuta, pe 21 mai, Orange a primit avizul CNA pentru retransmisia a 99 de programe TV prin satelit. Surse au declarat, pe 17 mai, pentru HotNews. ro ca denumirea retelei pregatite de Orange este Orange TV si ca operatorul se asteapta la 50. 000 de abonati la acest serviciu, oferit in sistem DTH satelit) si OTT Over the top - consumatorii pot receptiona canalele TV prin terminale conectate la Internet).

People Like Us, cel mai nou videoclip Kelly Clarkson

Dupa ce a cucerit topurile cu single-ul Catch My Breath, Kelly Clarkson revine si lanseaza videoclipul single-ului People Like Us. People Like Us este cel de-al treilea single extras de pe primul album al artistei cu hituri, intitulat Greatest Hits: Chapter One, aparut pe piata muzicala pe 12 noiembrie 2012. Melodia produsa de Greg Kurstin .

Antena 3 si Romania, in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag

Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a inscris Romania in Cartea Recordurilor. Drapelul Romaniei este acum cel mai mare steag din lume, cu 349,42 de metri lungime si 226,92 de metri latime 79.

OMV, cel mai mare actionar Nabucco, va imparti costurile cu GDF Suez.

Dupa preluarea participatiei nemtilor de la RWE, OMV ajunsese cel mai mare actionar al companiei de proiect pentru gazoductul Nabucco, cu 33%. Austriecii s-au hotarat sa imparta o parte din costuri si viitoarele profituri) cu francezii de la GDF Suez, cedandu-le 9% din actiunile consortiului. Grupul francez de utilitati GDF Suez a preluat de la compania austriaca OMV un pachet de 9% din actiunile Nabucco Gas Pipeline International, compania de proiect a proiectului pentru gazoductul Nabucco, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )