Libnet.ro
UNICEF

00:07

People Like Us, cel mai nou videoclip Kelly Clarkson

Devorator Monden Devorator Monden,
People Like Us, cel mai nou videoclip Kelly Clarkson

Dupa ce a cucerit topurile cu single-ul Catch My Breath, Kelly Clarkson revine si lanseaza videoclipul single-ului People Like Us. People Like Us este cel de-al treilea single extras de pe primul album al artistei cu hituri, intitulat Greatest Hits: Chapter One, aparut pe piata muzicala pe 12 noiembrie 2012. Melodia produsa de Greg Kurstin . continuă pe Devorator Monden

HOT! INNA este regizorul celui mai nou videoclip Dame Tu Amor feat. Reik

INNA a lansat o noua piesa pe care o dedica fanilor sai din Mexic si America Latina. Dame Tu Amor este o colaborare cu trupa mexicana Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictorita Frida Kahlo, de asemenea, originara din Mexic. Acest videoclip este o premiera pentru INNA pentru ca s-a implicat ca .

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, dat in folosinta saptamana viitoare

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este.

Este mandria Armatei Americane. Cel mai nou submarin nuclear de atac al americanilor, testat cu succes

Cel mai nou submarin al marinei militare americane a terminat cu succes testele dinainte de lansare. Este cel mai performant submarin nuclear de atac de care dispune armata americana la ora actuala. Cu toate ca este.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in Guinness World Records

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Avem un nou record mondial! Felicitari Romania. Felicitari Antena 3! a spus reprezentantul.

Antena 3 si Romania, in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag

Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a inscris Romania in Cartea Recordurilor. Drapelul Romaniei este acum cel mai mare steag din lume, cu 349,42 de metri lungime si 226,92 de metri latime 79.

OMV, cel mai mare actionar Nabucco, va imparti costurile cu GDF Suez.

Dupa preluarea participatiei nemtilor de la RWE, OMV ajunsese cel mai mare actionar al companiei de proiect pentru gazoductul Nabucco, cu 33%. Austriecii s-au hotarat sa imparta o parte din costuri si viitoarele profituri) cu francezii de la GDF Suez, cedandu-le 9% din actiunile consortiului. Grupul francez de utilitati GDF Suez a preluat de la compania austriaca OMV un pachet de 9% din actiunile Nabucco Gas Pipeline International, compania de proiect a proiectului pentru gazoductul Nabucco, .

Marea soprana Angela Gheorghiu interpreteaza imnul Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume

Marea soprana Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3. Intonarea imnului de stat al.

Familia Antena 3 si cel mai mare drapel din lume. Editie speciala Sinteza Zilei

O editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, dedicata recordului obtinut astazi cu cel mai mare drapel national, are loc in aceasta seara pe Antena 3. Jurnalistii Antena 3 au comentat, cu lacrimi in.

Familia Antena 3 si cel mai mare drapel din lume. Eroii Romaniei, la Sinteza Zilei

O editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, dedicata recordului obtinut astazi cu cel mai mare drapel national, a avut loc luni seara pe Antena 3. Jurnalistii Antena 3 au comentat, cu lacrimi in ochi,.

O batrana de 86 de ani a venit sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3

O batrana de 86 de ani, fost instructor de zbor, a venit luni la aerodromul Clinceni, sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3, cu care Romania a intrat in Cartea Recordurilor. Femeia, in.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )