Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie si va renunta la peste 1.300 de angajati

Hotnews Hotnews,
Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie si va renunta la peste 1.300 de angajati

Ford a comunicat sindicalistilor din Marea Britanie ca in vara lui 2013 va inchide uzina care produce utilitara Transit plus un sit industrial de presaj auto, numarul efectivelor Ford in Regat urmand a scadea cu 1. 300, scrie The Guardian. Ford anuntase miercuri ca va inchide uzina din Belgia, iar acum urmeaza sa opreasca asamblarea de vehicule in Marea Britanie unde a deschis in 1911 prima uzina pentreu Model T. continuă pe Hotnews

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie: Peste 1.300 de posturi vor fi suspendate

Constructorul automobilistic Ford a anuntat ca va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie, in vara anului 2013, ocazie cu care se vor inchide cel putin 1. 300 de locuri de munca. Ford a anun.

Ford va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie: Peste 1.300 de posturi vor fi suspendate

Constructorul automobilistic Ford a anuntat ca va inchide doua unitati de productie din Marea Britanie, in vara anului 2013, ocazie cu care se vor inchide cel putin 1. 300 de locuri de munca. Ford a anun.

Ford ar putea inchide si o fabrica din Marea Britanie, nu doar uzina belgiana de la Genk

Ford ar putea anunta ca intentioneaza sa inchida si uzina de la Southampton Marea Britanie) unde lucreaza 500 de persoane pentru asamblarea utilitarei Transit, scrie presa britanica. Ford a anuntat miercuri ca vrea sa inchida uzina auto de la Genk Belgia) pana la final de 2014 fiindca piata auto europeana a ajuns la cel mai slab nivel din ultimele doua decenii si e nevoie de masuri radicale. Estimarile arata ca Ford ar economisi anual 300 milioane dolari daca ar inchide uzina Genk.

Ford intentioneaza sa inchida fabrica de vehicule comerciale din Marea Britanie

Ford Motor intentioneaza sa inchida ultima sa fabrica de vehicule comerciale din Marea Britanie, din Southampton, in incercarea de reducere a pierderilor inregistrate in Europa, informeaza Bloomberg.

Afaceri in numele Domnului. Pastorul antreprenor, anchetat in Marea Britanie dupa ce s-a imbogatit din donatiile enoriasilor

Reprezentantii unei biserici conduse de un controversat predicator african multimilionar sunt acuzati ca si-ar exploata in mod cinic enoriasii dupa ce, doar din Marea Britanie, s-au obtinut donatii de peste 20.

VIDEO Marea Britanie: Alma Deutcher, copilul minune care a compus prima sa opera la varsta de 7 ani

O fetita din Marea Britanie, Alma Deutcher, este considerata un copil fenomen si asemanata cu Mozart dupa ce a compus o mini-opera de 7 minute, la varsta de 7 ani. Fetita canta la pian si vioara, insa ceea ce o deosebeste de alti copii talentati este abilitatea ei de a scrie muzica si de a improviza pe muzica clasica, relateaza BBC.

Ford inchide o fabrica din Europa

Ford intentioneaza sa inchida fabrica din Genk, Belgia, pana la sfarsitul anului 2014. De pe liniile de productie ale uzinei ies in prezent modelele Mondeo, Galaxy si S-Max.

Reclama de la noul Ford B-Max, produs la Craiova, a spart gura targului in Marea Britanie (VIDEO)

Ford a lansat o reclama publicitara inedita, in Marea Britanie, prin care isi promoveaza noul Ford B-Max, produs in uzina de la Craiova. Spotul subliniaza un avantaj specific noului model prezentat.

Germania a cerut, pentru prima oara in 20 de ani, sa verifice aurul Bundesbank depozitat in SUA, Franta si Marea Britanie

Germania a cerut, pentru prima oara, verificarea aurului Bundesbank depozitat in SUA, Franta si Marea Britanie, transmite CNBC. O curte federala germana a recomandat bancii centrale sa deruleze audituri anuale s.

Marea Britanie a iesit din recesiune in trimestrul III

Marea Britanie a iesit din recesiune in trimestrul trei, revenind la crestere dupa trei trimestre consecutive de contractie a economiei, potrivit unei prime estimari oficiale publica joi si citata de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )