Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ford va investi 1,8 miliarde de dolari in China, intr-o noua generatie de automobile smart

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ford va investi 1,8 miliarde de dolari in China, intr-o noua generatie de automobile smart

Ford Motor va investi 1,8 miliarde de dolari in China, in urmatorii cinci ani, intr-o noua generatie de automobile smart, pentru a opri declinul vanzarilor, pe fondul incetinirii cresterii in acest sector si a intensificarii concurentei, relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

Ford investeste 1,8 miliarde de dolari in masini smart

Ford Motor va investi in China 11,4 miliarde de yuani 1,8 miliarde de dolari) in urmatorii cinci ani, sperand ca noua generatie de masini smart va sprijini vanzarile companiei pe cea mai mare piata auto din lume, informeaza un articol din publicatia 'Wall Street Journal ' WSJ).

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe baril, informeaza Bloomberg.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )