Libnet.ro
UNICEF

15:31

Ford obtine primul profit din ultimii trei ani, in Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ford obtine primul profit din ultimii trei ani, in Europa

Ford Motor Co. , al doilea producator major de autoturis and 172;me din SUA, a raportat un profit peste estimari pentru trimestrul al doilea, pe fondul vanzarilor mari din China, respectiv al rezultatului pozitiv consemnat in Europa - primul din ultimii trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

Ford Europa posteaza primul profit trimestrial din ultimii trei ani, insa greul nu a trecut

Ford Europa a avut pierderi totale de peste trei miliarde dolari in 2012 si 2013, insa lucrurile se imbunatatesc, iar trimestrul trecut compania a avut profit de 14 milioane dolari. Pe plan mondial constructorul a avut profit de 1,3 miliarde dolari, datorita parcursului excelent din SUA, iar numarul total de masini livrate a fost putin mai mic decat in 2013.

Trei ani de inchisoare pentru incercarea de corupere a trei arbitri de fotbal

Un om de afaceri a fost condamnat la trei ani de inchisoare, joi, in Singapore, sub acuzatia de corupere a treia arbitri libanezi, carora le-a propus sa aranjeze rezultatele unor meciuri de fotbal, in schimbul unor prostituate.

Trei ani de la masacrul comis de extremistul Anders Breivik. Norvegia a comemorat cele 77 de victime

Supravietuitori, familii ale victimelor si politicieni au participat, marti, in Norvegia la ceremonii de comemorare a trei ani de la masacrul comis de extremistul Anders Behring Breivik la 22 iulie 2011, in care au.

O fetita de trei ani din Suceava, in coma dupa ce ar fi mancat ciuperci

O fetita in varsta de trei ani din comuna suceveana Boroaia, aflata in coma dupa ce ar fi mancat ciuperci, a fost trasportata, joi dupa-amiaza, cu un elicopter SMURD la o clinica de specialitate din Iasi,.

O fetita de trei ani din Suceava a intrat in coma dupa ce ar fi consumat ciuperci

O fetita de trei ani din comuna suceveana Boroaia, a fost transportata, joi, cu un elicopter SMURD la o clinica de specialitate din Iasi, dupa ce a intrat in coma in urma consumului de ciuperci, relateaza.

Copil de trei ani, dus in stare grava la spital dupa ce s-a OTRAVIT cu ciuperci

Un copil in varsta de trei ani a fost adus in stare grava la Spitalul Judetean Suceava, fiind suspectata de intoxicatie cu ciuperci.

Interviu cu Amy Winehouse, publicat dupa trei ani de la moartea cantaretei

Un interviu cu Amy Winehouse, din 2004, in care artista britanica isi exprima dorinta de a deveni mama in jurul a 30 de ani, varsta pe care ar fi implinit-o in septembrie, a fost publicat la trei ani de la moartea cantaretei, scrie independent. co. uk.

O fetita de trei ani, dusa de urgenta la spital in coma alcoolica. A baut vinul, crezand ca este apa

O fetita de doar trei ani a fost dusa la spital in coma alcoolica, dupa ce a baut cateva guri de vin, crezand ca este apa. Mama copilei le-a spus medicilor ca a scapat-o din ochi doar cateva minute, iar.

Moda selfie-urilor a inceput in 1839. Primul selfie din istorie si primul selfie realizat in spatiu

Selfie nu este o inventie a secolului al XXI-lea. Prima poza de tip autoportret din istorie selfie) a fost realizata in 1839, iar astronautul american Buzz Aldrin a facut primul selfie din spatiu, in 1966, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )