Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ford se pregateste sa lanseze un SUV electric

Adevărul Adevărul,
Ford se pregateste sa lanseze un SUV electric

Ford este una dintre cele mai importante prezente din cadrul Salonului Auto Nord-American, care are loc in aceste zile peste ocean. Printre alte noutati, producatorul american a anuntat si primul SUV electric al companiei, care are ca termen de lansare mijlocul anului 2020. continuă pe Adevărul

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Una dintre cele mai dure declaratii ale premierului Tudose, taxata aspru de CTP

Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Aceasta este declaratia premierului Mihai Tudose care l-a indignat pe jurnalistul.

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Una dintre mizele de la Ministerul de Interne: schimbarea sefului de la Oficiul pentru Combaterea Spalarii Banilor

Una dintre mizele debarcarii lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne este functia de sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), post ocupat acum de chestorul Daniel Staicu. Staicu a fost reclamat de ceilalti membri ai Plenului institutiei ca i-a exclus din mecanismul decizional, iar premierul Tudose, care l-a numit pe Staicu in octombrie, lua in calcul demiterea acestuia, potrivit unor surse guvernamentale. Printre alte indatoriri, Oficiul pentru Spalarea Banilor e responsabil pentru elaborarea unei legi care sa reglementeze strict actiunile la purtator, dar proiectul e intarziat si Romania risca sanctionarea de catre Comisia Europeana.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam - Specialistii australieni

In urma cu an de zile, Australian Open pleca la drum cu Kerber, Serena si Radwanska drept primele trei favorite. De atunci, multe s-au schimbat: americanca a devenit mama si a declarat forfait la editia din 2018, in timp ce nemtoaica si poloneza inca isi cauta gloria de altadata. Eliberata de presiunea locului unu e lider mondial deja de 14 saptamani), Simona Halep abordeaza intrecerea de la Melbourne cu incredere mai ales dupa titlurile de la Shenzhen - simplu si dublu). Halep, probabil cea mai buna jucatoare dintre cele care nu au castigat pana acum un Grand Slam, sunt de parere specialistii australieni inainte de startul competitiei de la Melbourne. La masculin, povestea inceputa acum un an continua: Federer si Nadal le dau fanilor inca o data motive sa viseze la o reeditare a ultimului act din 2017. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )