Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ford Transit Connect - mai mult decat o utilitara

Adevărul Adevărul,
Ford Transit Connect - mai mult decat o utilitara

Am a fost vineri in Munchen pentru a testa noua utilitara Ford Transit Connect pe drumuri germane si pentru a vedea cu ce noutati ne intampina a doua generatie a modelului. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai mult decat orice pe lumea asta

Jurnalistul Radu Banciu sustine ca patronul OTV, Dan Diaconescu, ii uraste pe romani, desi incearca sa arate contrariul prin actiunile sale. Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai.

FOTO Tezaurul Sfantului Gennaro, mai scump decat bijuteriile coroanei britanice, este expus la Roma

O colectie napolitana cu bijuterii somptuoase, ascunsa timp de secole, este deschisa pentru a fi vizitata la Roma. Colectia, estimata a fi mai scumpa decat bijuteriile coroanei din Anglia, este rar expusa.

Numarul bicicletelor vandute, de cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi

Numarul bicicletelor vandute este, in tara noastra, de circa cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi, conform unei statistici publicate de National Public Radio NPR) din Statele Unite ale Americii SUA), transmit sursele de presa.

Vanatoarea de evazionisti fiscali in Grecia atrage mai mult mania populatiei decat bani la buget

Vanatoarea de evazionisti fiscali din Grecia, menita sa faca ordine in finantele publice si sa puna capat austeritatii, atrage mai multa manie din partea populatiei decat venituri mai mari la bugetul statului, relateaza Mediafax , care citeaza New.

Iti amintesti cat plateai in 2008 pe o casa? Ce apartamente s-au ieftinit cel mai mult in criza

Desi dupa aproape sase ani de recesiune, toate proprietatile rezidentiale au fost afectate de valuri succesive de ieftiniri, nu toate s-au depreciat insa in aceeasi masura: unele unitati locative au facut fata mai bine crizei, in vreme ce altele au.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )