Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Tezaurul Sfantului Gennaro, mai scump decat bijuteriile coroanei britanice, este expus la Roma

Adevărul Adevărul,
FOTO Tezaurul Sfantului Gennaro, mai scump decat bijuteriile coroanei britanice, este expus la Roma

O colectie napolitana cu bijuterii somptuoase, ascunsa timp de secole, este deschisa pentru a fi vizitata la Roma. Colectia, estimata a fi mai scumpa decat bijuteriile coroanei din Anglia, este rar expusa. continuă pe Adevărul

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

Numarul bicicletelor vandute, de cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi

Numarul bicicletelor vandute este, in tara noastra, de circa cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi, conform unei statistici publicate de National Public Radio NPR) din Statele Unite ale Americii SUA), transmit sursele de presa.

97.000 de euro la INSEAD, cel mai scump Master in Administrarea Afacerilor

Cu taxe universitare de zeci de mii de euro, cele mai scumpe masterate din lume sunt cele in administrarea afacerilor, organizate de institutii de elita precum London Business School, INSEAD sau Scoala de management de la Universitatea Politehnica din Milan. Marti seara, adevarul. ro a avut ocazia sa stea de vorba cu cativa reprezentanti, cu absolventi si tineri din mediul de afaceri, care au fost prezenti la targul QS MBA Tour din Bucuresti.

Radu Banciu: Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai mult decat orice pe lumea asta

Jurnalistul Radu Banciu sustine ca patronul OTV, Dan Diaconescu, ii uraste pe romani, desi incearca sa arate contrariul prin actiunile sale. Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )